Studio Voorhuis

It starts with an idea.. Studio Voorhuis is een full service reclamebureau. Wij voorzien in alle aspecten van on- en offline media. Corporate identities, logo's, leaflets, brochures, websites, mailings, fotografie, video en narrow casting.

Studio Voorhuis

Werken bij Studio Voorhuis

Wij zijn Studio Voorhuis! Een fullservice multimedia bureau met een prachtige state of the art studio in Doetinchem. Wij zijn een groep creatieve, enthousiaste mensen op zoek naar een getalenteerde nieuwe collega. Ons team bestaat uit 16 vaste medewerkers. Jouw collega's zijn vormgevers, art-directors, webdesigners, fotografen, foodstylisten en stylistes/producers. We maken complete producties voor landelijk bekende opdrachtgevers (veel A-merken in food en retail). Van complete concepten tot verpakkingen, brochures en websites.

Wij willen voor onze klanten het A-merk reclamebureau zijn in de food- en retailsector. Hiervoor hebben we al het één en ander in huis: kennis, creativiteit, hoog kwalitatief niveau, een prachtig klantenportfolio, professionele vakmensen en 'last but not least': liefde voor het vak.

Marketing en communicatie vacatures bij Studio Voorhuis

Bekijk hieronder de vacatures bij Studio Voorhuis die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures vermeld? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Studio Voorhuis uit Doetinchem!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Studio Voorhuis jouw rating
1 2 3 4 5