Strictly People

Wij zijn Strictly People. Werving- & selectiebureau voor salarisadministrateurs. Als specialisten op het gebied van salarisadministratie leggen we met ons team elke dag de verbinding tussen werkgevers en werknemers. Dat doen we voor zowel vaste als interim functies binnen de salarisadministratie. We zoeken salarisadministrateurs voor gave werkgevers als de Efteling, Sioux, Sigma, Pharmalead, Wortell en Jex.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Strictly People in Zevenbergen of Middelburg

Over Strictly People

We zijn geen typisch werving- en selectiebureau voor salarisadministrateurs, dat klopt. Wat we wel zijn? Energiek, innovatief en een heel hecht team. We willen morgen beter zijn dan vandaag. En altijd de beste salarisadministrateur voor de vacature vinden. Al moeten we er alles voor doen. 

Altijd een goed gevoel. Echt altijd. Dat kunnen wij niet loslaten. Je merkt het al als je een voet over de drempel van onze kantoren zet. Aan hoe wij alles op alles zetten om jou een goed gevoel te geven, maar vooral aan de glimlach op ons, en jouw gezicht.

Onze kantoren in Middelburg en Zevenbergen zijn dan misschien niet typisch, ze geven ons wel veel energie. Energie om te doen waar we goed in zijn en het liefst nog veel beter in willen worden. Neem de alpaca-mer: van velen de favoriete plek op kantoor om ongestoord salarisadministrateurs te kunnen bellen. 

We hebben 1 gezamenlijk doel: samen willen we gewoon heel goed goed zijn in wat we doen. We willen alleen de allerbeste salarisadministrateur voor de vacature vinden, alleen de allermooiste vacatures invullen en onze kandidaten en klanten altijd een goed gevoel geven.

Vacatures bij Strictly People

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Strictly People

Bekijk hieronder de vacatures en stages in (online) marketing en/of communicatie bij Strictly People. Staan er op dit moment geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

08 nov 2014 1513 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Strictly People jouw rating
1 2 3 4 5