Strictly People

Strictly People helpt werkgevers en werknemers elkaar te vinden. Wij verzorgen de werving & selectie van nieuwe vaste medewerkers, maar bieden ook tijdelijke (detachering en deta/vast) oplossingen door de inzet van professionals, alles op basis van Nobelisme.

Ruim baan voor de menselijke factor

Onze dienstverlening is gebaseerd op de volgende vijf principes: 

 1. Wij luisteren, leren en reageren 
  Wij willen weten wat echt de wensen en behoeften zijn. We reageren en creëren een oplossing die past en écht toegevoegde waarde levert. 
 2. Wij doen niet interessant, wij zijn geïnteresseerd 
  Wij zijn eerlijk en oprecht. Wij durven echt in gesprek te gaan en vragen dóór. Alleen zo kunnen we vakinhoudelijk én persoonlijk een perfecte match maken. 
 3. Wij komen onze afspraken na 
  Wij zijn stipt en correct. 
 4. Wij zetten altijd een extra stap 
  Wij zijn proactief en ondernemend. We spelen snel en flexibel in op wensen en behoeften. 
 5. Wij zijn de menselijke factor 
  Wij denken en werken vanuit ons hart. Wij zijn onszelf, dit is het beste wat we te bieden hebben.

Juist mensen geven een onderneming persoonlijkheid. Daarom biedt Strictly People ruim baan voor de menselijke factor. Hoe ontwikkelt de organisatie zich? Welke cultuur heerst er? Is er een structurele invulling nodig of biedt een gedetacheerde professional uitkomst? En welk talent past naadloos in die ontwikkeling?

Werkwijze Strictly People

Wij geloven in het bouwen van relaties en de menselijke factor. 

Juist mensen geven een onderneming persoonlijkheid. Daarom biedt Strictly People ruim baan voor de menselijke factor. Hoe ontwikkelt de organisatie zich? Welke cultuur heerst er? Is er een structurele invulling nodig of biedt een gedetacheerde professional uitkomst? En welk talent past naadloos in die ontwikkeling? Strictly People kent haar opdrachtgevers en kandidaten goed en persoonlijk. Met ons inlevingsvermogen en onze expertise brengen we de specifieke wensen en behoeftes van organisaties en professionals in kaart. Alleen zo is het mogelijk om een match te maken die professioneel én persoonlijk tot in detail klopt. 

Voor opdrachtgevers betekent dit dat wij ons inzetten op basis van Nobelisme! Geen contracten of algemene voorwaarden. 

Als kandidaat bij Strictly People sta je als persoon centraal. Wij zijn geïnteresseerd in waarom je bepaalde keuzes hebt gemaakt, wat je waarden en normen zijn, wat je ambities zijn en hoe je de toekomst ziet. Dit bespreken we samen met je CV in de vorm van een Lifeline.

Meer informatie over kandidaten en/of opdrachtgevers vind je hier:

08 nov 2014 1322 Redactie 0
Deel dit artikel via:
 • Share on Google+
Geef Strictly People jouw rating
1 2 3 4 5