STORM

STORM is een betrouwbare partner voor recruitment, met een sterke focus op de financiële sector en speciale aandacht voor duurzaamheid. In meer dan tien jaar hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van opdrachtgevers bij banken en verzekeraars, en bij financiële afdelingen van organisaties in verschillende economische segmenten. Wij kennen de eisen waaraan professionals in financiële disciplines moeten voldoen, en verbinden die met de wens van onze medewerkers om zich blijvend te ontwikkelen. Ben jij een professional in finance? Dan komen we graag met jou in contact.

Menselijke maat

STORM onderhoudt duurzame relaties met professionals op verschillende plekken in de financiële wereld. We hanteren de menselijke maat, houden de lijnen kort en zijn altijd persoonlijk in het contact. We doen dat door te bemiddelen voor een hoogwaardige, maar selecte groep financieel deskundigen. Ons uitgangspunt: iedere organisatie, iedere professional en ieder proces is uniek.

Transparant

Door flexibel te zijn, speelt STORM in op een arbeidsmarkt die snel verandert. De vraag naar kwaliteit is groot en ook in de huidige markt zijn goede professionalsschaars. Een steeds groter wordende groep projectwerkers en zzp'ers heeft behoefte aan transparantie en eerlijk zaken doen. STORM voorziet in die behoefte, weet professionals voor langere tijd aan zich te binden en voert recruitmentopdrachten succesvol uit.

Balans

Bij het streven naar 'profit' zoeken we altijd naar een balans met 'people' en 'planet'. Anders dan de meeste andere recruitmentbureaus wil STORM actief zijn vanuit de kern van het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Met zowel onze relaties als onze klanten proberen we zo duurzaam mogelijk samen te werken. We willen elkaar stimuleren tot duurzaamheid en onszelf daarin steeds verder ontwikkelen. We werken bij voorkeur zonder papier en met zo weinig mogelijk woon-werkverkeer.

06 nov 2014 2024 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef STORM jouw rating
1 2 3 4 5