STORM in Recruitment

STORM in Recruitment is uw betrouwbare partner in recruitment. We zijn gespecialiseerd in het werven, selecteren en ontwikkelen van professionals in finance en marketing. En we hebben speciale aandacht voor duurzaamheid. Ons uitgebreide netwerk loopt uiteen van banken en verzekeraars tot ziekenhuizen, communicatiebedrijven, onderwijsinstellingen en overheden. Wij kennen de eisen waar professionals in finance en marketing aan moeten voldoen. Elke keer weten wij de professional te vinden die op de lege plek in uw organisatie thuishoort.

Storm in recruitment

Jouw volgende uitdaging

STORM in Recruitment is er niet alleen voor de organisatie die zoekt naar versterking. Wij zijn er ook voor de professional die toe is aan de volgende stap in zijn of haar carrière. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe krachten om uitdagende vacatures te vervullen. 

Mens centraal

Relaties vinden wij belangrijk. Met professionals op verschillende niveaus in de financiële wereld en marketing houden wij altijd persoonlijk contact. Belangrijk. Want ieder mens is uniek. Net als iedere organisatie en elk proces.

Transparant en eerlijk

Van organisaties en werknemers wordt steeds meer flexibiliteit verwacht. Transparantie en eerlijkheid zijn in de snel veranderende arbeidsmarkt belangrijk om het beste uit projectmedewerkers en zzp'ers te halen. Wij voorzien in die behoefte. Zo binden we professionals voor langere tijd aan ons. Recruitmentopdrachten voeren we succesvol uit.

Balans

Profit is wat ons betreft alleen de moeite waard als het in balans is met people en planet. We onderscheiden ons ten opzichte van andere recruitmentbureaus door wat ons drijft: actief zijn vanuit de kern van het maatschappelijk verantwoord ondernemen, MVO. We werken met al onze partners zo duurzaam mogelijk samen. We stimuleren elkaar tot duurzaamheid en ontwikkelen onszelf daar steeds verder in. Papier gebruiken we liever niet, kilometers rijden we het liefst zo min mogelijk.

Dat verlangen naar ondernemen met oog voor duurzaamheid groeit in de samenleving. STORM in Recruitment is niet volgend in die trend, maar voortrekker. Wij inspireren onze partners mee te gaan in onze werkwijze. Ons eigen handelen en dat van onze stakeholders nemen we voortdurend onder de loep om zo te blijven ontwikkelen.

Duurzaamheid in finance en marketing

Duurzame producten zien we steeds meer. In de supermarkt, de boerderij en zelfs bij de autodealer. Onze partners blijven hier niet bij achter. STORM in Recruitment staat achter deze ontwikkeling. Voor ons betekent duurzaamheid een bestendige relatie. En een vorm van samenwerking waarin we elkaar stimuleren maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dat zit in ons DNA.

STORM in Recruitment ondersteunt

Elk jaar ondersteunen wij een reeks goede doelen. Dat doen we vanuit gemeenschappelijk waarden. De doelen hebben met STORM in Recruitment gemeen dat ook zij mensen samenbrengen en verbinden. De basis van waaruit wij werken.

28 mei 2015 2185 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef STORM in Recruitment jouw rating
1 2 3 4 5