Stichting Yes We Can Clinics

Als niets meer lijkt te werken biedt Yes We Can Clinics voor veel jongeren tussen 13 en 21 jaar met gedragsstoornissen en/of verslavingsproblemen een oplossing. Onze aanpak is voor vele van hen succesvol gebleken. Juist omdat we het niet alleen doen. Succesvolle behandeling vergt een stevige inzet van jongeren zelf en van hun ouders/verzorgers. Zo'n gezamenlijke aanpak bij Yes We Can Clinics blijkt vaak het keerpunt in hun leven.

Stichting Yes We Can Clinics

Over Stichting Yes We Can Clinics

Bent u ouder of verzorger en hebt u werkelijk alles geprobeerd om uw kind te ondersteunen, maar met weinig resultaat? Ben je tussen de 13 en 21 jaar en lopen de contacten met ouders, leerkrachten, familie en vrienden helemaal vast? Heb je vrijwel altijd ruzie, begrijp je niet waarom je elke keer weer iets doet wat je eigenlijk niet wilt doen, word je maar niet gelukkig en is er een forse verandering nodig om je leven weer op de rit te krijgen? Of lukt het jou niet meer om van de drank, drugs of games af te blijven? Hebben andere behandelingen, trajecten en therapieën onvoldoende effect gehad? Dan is Yes We Can Clinics er voor jullie.

Yes We Can Clinics is een specialistische (jeugd) ggz instelling voor jongeren van 13 t/m 21 jaar met gedragsstoornissen en/of verslavingsproblemen. Sinds 2010 behandelen wij jaarlijks zo’n 450 jongeren. Voor veel van de fellows (jongeren) zijn wij het keerpunt in hun leven. Juist omdat we het niet alleen doen. Succesvolle behandeling vergt een stevige inzet van jongeren zelf en van hun ouders/verzorgers.

Marketing en communicatie vacatures bij Stichting Yes We Can Clinics

Bekijk hieronder de (online) marketing en/of communicatie vacatures bij Stichting Yes We Can Clinics die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan hieronder vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe (online) marketing & communicatie vacatures bij Stichting Yes We Can Clinics!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting Yes We Can Clinics jouw rating
1 2 3 4 5