Stichting Wilde Ganzen

Wilde Ganzen steunt overal ter wereld mensen die armoede van onderop doorbreken door met kleine, slimme projecten cruciale vooruitgang te creëren in hun eigen buurten en dorpen.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Stichting Wilde Ganzen in Amersfoort

Over Wilde Ganzen

We bestrijden al 65 jaar armoede maar zijn nog steeds jong van geest. Onze slogan Klein Project, Groot Verschil maken we waar door kleinschalige projecten, opgezet door aanpakkers ter plaatse, samen met bevlogen Nederlanders te steunen. We helpen met kennis, ervaring en financiële steun. Zo maken we samen echt direct een verschil in de levens van mensen.

Wij geloven dat armoede alleen verslagen kan worden met structurele, duurzame oplossingen. Daarom streven wij ernaar dat lokale gemeenschappen in het buitenland niet afhankelijk zijn van buitenlandse steun. We geven dus niet alleen geld. Met speciale lesprogramma's trainen we mensen in ontwikkelingslanden om zelf aan de slag te gaan en ook geld op te halen in hun eigen land. Zo maken we mensen de baas van hun eigen toekomst.

Werken bij Stichting Wilde Ganzen

Warm, informeel en gepassioneerd. Zo zou je de bedrijfscultuur van Wilde Ganzen kunnen omschrijven. Iedereen staat voor je klaar en er is alle ruimte om nieuwe ideeën uit te voeren. Allemaal zijn we aanpakkers met hetzelfde doel voor ogen: een verschil maken in de levens van mensen die in armoede leven.

Ooit begonnen als een inzamelingsactie voor aardbevingsslachtoffers in Turkije zijn we uitgegroeid tot een organisatie die jaarlijks honderden kleine projecten steunt in tientallen landen. Dagelijks praten we hier over de beste manier om armoede aan te pakken en hebben we het over zelfredzaamheid, duurzaamheid en lokale fondsenwerving.

Wij zoeken aanpakkers met maar één doel: verschil maken in het leven van mensen.

Ons moderne kantoor staat zowat bovenop het station van Amersfoort Centraal, met een schitterend uitzicht over de stad. Je kan fietsen aan je bureau, je krijgt een laptop en telefoon van de zaak en hebt de mogelijkheid om een dag per week thuis te werken. Om jezelf te ontwikkelen heb je naast een opleidingsbudget toegang tot een uitgebreid pakket aan trainingsprogramma's waar je aan mee kan doen.

We werken samen met mensen uit de hele wereld, uit verschillende culturen en met hele diverse geloofsovertuigingen. Logisch dus dat we ook respecteren waar jij in gelooft, waar je geboren bent en van wie je houdt. We zijn vooral benieuwd naar wie jij bent en hoe jij zou willen bijdragen aan onze organisatie!

(Online) marketing of communicatie vacatures bij Wilde Ganzen

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij Wilde Ganzen die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

28 jun 2023 169 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting Wilde Ganzen jouw rating
1 2 3 4 5