Stichting Vrienden van het Sophia

Een verblijf in het Sophia is noodzakelijk en tegelijkertijd hoop je dat het zo aangenaam mogelijk gemaakt wordt. Daar zet stichting Vrienden van het Sophia zich voor in door fondsenwerving.

Stichting Vrienden van het Sophia

Over Stichting Vrienden van het Sophia

Als een kind opgenomen wordt in een ziekenhuis is dat niet niks. Weg van huis en de vertrouwde omgeving. Een ouder wil niet alleen een zogoed mogelijke behandeling, maar wil ook zoveel mogelijk tijd bij het kind doorbrengen. Je weet dat het verblijf in het ziekenhuis noodzakelijk is en tegelijkertijd hoop je dat het zo aangenaam mogelijk gemaakt wordt. Kortom, je wilt dat je kind de best mogelijke zorg krijgt.

De mensen in het Erasmus MC-Sophia in Rotterdam doen er alles aan om kinderen deze zorg te geven. Stichting Vrienden financiert met hulp van donateurs extra wetenschappelijk onderzoek gericht op het verbeteren van behandelmethoden. Daarnaast ondersteunt Stichting Vrienden projecten die erop gericht zijn om het verblijf van patiëntjes en hun ouders in het Sophia zo aangenaam mogelijk te maken. Zoals een aantrekkelijke 'aankleding' van het ziekenhuis, speelgoed, ontspanningsmogelijkheden en kleur en sfeer in de gangen.

Marketing en communicatie vacatures en stages bij Stichting Vrienden van het Sophia

Hieronder staan alle (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Stichting Vrienden van het Sophia die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er toevallig vandaag geen vacatures hieronder? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures en stages bij Stichting Vrienden van het Sophia in Rotterdam.

 
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting Vrienden van het Sophia jouw rating
1 2 3 4 5