Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad

Een wereld die zich steeds sneller ontwikkelt en waarin voortdurend nieuwe verbindingen ontstaan vraagt om onderwijs dat in verbinding staat met de samenleving. Deze verbindingen zorgen voor onderwijs dat altijd in beweging is en waarbij ontwikkeling centraal staat. Ontwikkeling van onszelf en van onze leerlingen. Nu en in de toekomst.

Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad

Over SVOL

Onder de Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad, kortweg de SVOL, vallen op dit moment drie brede scholengemeenschappen voor voortgezet onderwijs: ISG Arcus, Scholengemeenschap De Rietlanden en de Scholengemeenschap Lelystad (SGL). Ruim 3700 leerlingen volgen onderwijs bij ons en we hebben in totaal 410 medewerkers.

De belangrijkste missie van de SVOL is het bieden van vooruitstrevend, modern en uitdagend onderwijs voor leerlingen in Lelystad en omgeving en hen opleiden tot het behalen van een diploma op een zo hoog mogelijk niveau. Leerlingen worden uitgedaagd maximaal rendement te halen uit hun talenten. De SVOL wil al haar leerlingen voorbereiden op het vervolgonderwijs en een bijdrage leveren aan het verwerven van een volwaardige plaats in de samenleving zodat zij als zelfstandige burgers in de toekomst hun weg in de maatschappij goed weten te vinden. Om breed en aantrekkelijk onderwijs voor de leerlingen te realiseren heeft de SVOL diverse onderwijsconcepten in huis en biedt zij onderwijs aan op verschillende niveaus waarin persoonlijke ontwikkeling altijd centraal staat.

De scholengemeenschappen hebben hun eigen identiteit en eigen cultuur. De SVOL is een organisatie in beweging en daarom kijken we kritisch naar ons huidige aanbod en de huidige structuur.

Het plan voor de toekomst

Om leerlingen goed onderwijs te bieden en tegelijk met een breed aanbod van relevante keuzes te bieden is het de bedoeling om uiterlijk in augustus 2018 te starten met twee onderwijsclusters: een cluster vmbo en een cluster havo/vwo. Een cluster is in dit geval een plek waar verschillend onderwijsaanbod te vinden is. Binnen deze clusters kiezen leerlingen (en hun ouders) voor een type onderwijs of een richting die het beste past. Kleinschaligheid en veiligheid staan bij beide clusters voorop. Dit heeft natuurlijk zijn weerslag op de inrichting en vormgeving van de clusters.

Marketing en communicatie vacatures bij SVOL

Bekijk hieronder de vacatures van Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij SVOL!

 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad jouw rating
1 2 3 4 5