Stichting MIVA

In veel landen zijn basisvoorzieningen als gezondheidszorg en onderwijs onbereikbaar voor de meest kwetsbaren. Gelukkig zijn er lokale mensen die het als hun bestemming zien om anderen te helpen. MIVA ondersteunt deze mensen met onmisbare vervoers- en communicatiemiddelen.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij MIVA in Den Bosch

Over MIVA

MIVA gelooft in mensen die zich inzetten om anderen te helpen. Daarom ondersteunt MIVA al 85 jaar lokale pioniers in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Zij helpen mensen in afgelegen gebieden voor wie medische zorg, onderwijs en andere basisvoorzieningen te ver weg zijn. Het zijn de kwetsbaren, vooral kinderen met een handicap, die hiervan het meest te lijden hebben. Gelukkig zijn er mensen die het als hun roeping zien deze kwetsbare mensen te helpen, hoe moeilijk de weg ernaartoe ook is.

MIVA ondersteunt deze mensen met onmisbare vervoers- en communicatiemiddelen. Door de jarenlange ervaring en het opgebouwde netwerk kan MIVA de pioniers voorzien van het juiste vervoers- of communicatiemiddel. Zo vergroot MIVA hun bereik waardoor zij in staat zijn om meer mensen te helpen. Juist op die plekken waar de hulp het hardst nodig is en levens kan redden.

Werken bij MIVA

Wil jij werken bij MIVA? Eén persoon kan het verschil maken, zeker in ons kleine team! Werken bij MIVA betekent werken voor een goed doel. MIVA is een kleine organisatie die zich al sinds 1935 inzet om projecten in ontwikkelingslanden te steunen met onmisbare vervoers- en communicatiemiddelen.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij MIVA

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij MIVA in Den Bosch die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

12 dec 2022 175 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting MIVA jouw rating
1 2 3 4 5