Stichting Gereformeerde Scholengroep (GSG)

Het Gomarus College en het ROC Menso Alting worden in stand gehouden door de Vereniging Gereformeerd Scholengroep. We zijn een gereformeerde organisatie. Dat is het uitgangspunt. Daarom is ons doen en laten gebaseerd op de Bijbel en de samenvatting daarvan zoals beschreven in de Drie Formulieren van Eenheid. Ons christen zijn dragen we uit in het onderwijs, is merkbaar in het klimaat op school en in alle onderlinge contacten.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Stichting Gereformeerde Scholengroep in Groningen

Over de Gereformeerde Scholengroep

Met 500 betrokken medewerkers biedt de stichting Gereformeerde Scholengroep (GSG) eigentijds en hoogwaardig christelijk onderwijs in Noord-Nederland. Het Gomarus College verzorgt voor 3.100 leerlingen voortgezet onderwijs in Assen, Drachten, Leeuwarden en Groningen. Het ROC Menso Alting, in 2022 uitgeroepen tot beste ROC van het Noorden, biedt 700 studenten diverse mbo-opleidingen aan.

Het Gomarus College is een gereformeerde school voor voortgezet onderwijs in Noord-Nederland. Het is een grote school met meer dan 3000 leerlingen verdeeld over acht kleinere locaties. Op alle locaties vind je vmbo, een instroompunt Vakcollege, havo en vwo. In Groningen kun je ook naar het Praktijkonderwijs, het Vakcollege Techniek of Mens & Dienstverlenen, de VakMavo(/havo), het tweetalig vwo en naar het gymnasium.

ROC Menso Alting is een christelijke school voor middelbaar beroepsonderwijs met opleidingen in de sectoren Economie, Zorg & Welzijn, Onderwijs & Opvoeding en Dienstverlening. Met ruim 700 studenten is het ROC Menso Alting het kleinste en natuurlijk ook het gezelligste ROC van Nederland. Voor ons is elke student uniek vanwege zijn of haar eigen opvattingen, talenten en leerstijlen.

Vanuit het Onderwijs Service Team (OST) ondersteunen we de scholen met o.a. HR, Financiën, IT en Marketing & Communicatie. 30 collega's werken dagelijks met veel enthousiasme aan het faciliteren van het onderwijs en de docenten, zodat onze leerlingen met vertrouwen aan hun toekomst bouwen.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij de Gereformeerde Scholengroep

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij de Gereformeerde Scholengroep in Groningen die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

13 mrt 2023 233 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting Gereformeerde Scholengroep (GSG) jouw rating
1 2 3 4 5