Stichting Breekjaar

Stichting Breekjaar is een organisatie zonder winstoogmerk met als doel en visie: "Jongeren van Nederland ondersteunen om door middel van persoonlijke ontwikkeling, coaching en inspiratie hun eigen pad te laten kiezen en te leren om toekomstkeuzes te maken".

Stichting Breekjaar

Over Breekjaar

Breekjaar is in 2013 begonnen als een avontuurlijk tussenjaar in Nederland voor jongeren (16-24) die na de middelbare school twijfelen over hun keuzes. En voor degenen die gestopt zijn met hun vervolgopleiding (mbo/hbo/wo) en het nu even niet meer weten. In dit tussenjaar gaan ze aan de slag met persoonlijke ontwikkeling, werken ze aan zelfvertrouwen en ontdekken ze hun drijfveren en kwaliteiten. Breekjaar is in vier jaar tijd hard gegroeid en dat zal zich de komende jaren voortzetten. Breekjaar heeft locaties in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven en breidt in 2018 uit naar Rotterdam.

Ons team
Het Breekjaar-team bestaat uit zo'n 25 mega-enthousiaste mensen met allerlei achtergronden, maar met één missie: Alle jongeren verbinden met hun kracht en Breekjaar verder uitbouwen als het beste jongerenprogramma voor persoonlijke ontwikkeling. Belangrijke waarden daarin zijn dat we zelf ook constant aan het leren zijn, fouten durven maken en met heel veel pret en spelen ons werk doen.

Marketing en communicatie vacatures en stages bij Stichting Breekjaar

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Breekjaar die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Stichting Breekjaar jouw rating
1 2 3 4 5