Stichting ALS Nederland

Stichting ALS Nederland is in 2005 opgericht en ontstaan uit een fusie van drie organisaties: Stichting ALS Onderzoeksfonds, Stichting Valscherm en Stichting ALS Centrum Nederland.

Marketing en communicatie vacatures bij Stichting ALS Nederland

Over Stichting ALS Nederland

Stichting ALS Onderzoeksfonds was van oorsprong een fondsenwervende stichting, Stichting Valscherm een stichting die opkwam voor de belangen van patiënten en Stichting ALS Centrum Nederland een onderzoekscentrum. Stichting ALS Centrum is het hedendaagse ALS Centrum Nederland.

Elk jaar krijgen 500 mensen de progressieve neurologische ziekte Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS). Na het stellen van de diagnose is de gemiddelde levensverwachting van een patiënt slechts 3 tot 5 jaar.

Er is maar één manier om ALS de wereld uit te helpen: wetenschappelijk onderzoek. Daarom doen wij er alles aan om het ALS Centrum in stand te houden en verder te ontwikkelen. Daar is geld voor nodig. Veel geld.
Ons hoofddoel is ALS de wereld uit. Tot die tijd staan wij voor onze missie: het creëeren van een betere kwaliteit van leven voor mensen met ALS.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Stichting ALS Nederland

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages van Stichting ALS Nederland in Den Haag die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief..

14 mrt 2016 1125 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting ALS Nederland jouw rating
1 2 3 4 5