Stichting ALS Nederland

Stichting ALS Nederland financiert wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van ALS en zet zij zich in om de kwaliteit van zorg en leven van de ALS patiënt en zijn/haar omgeving te verbeteren.

Marketing en communicatie vacatures bij Stichting ALS Nederland

Over Stichting ALS Nederland

Stichting ALS Nederland werft fondsen voor de financiering van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS). Daarnaast zet de stichting zich in voor de kwaliteit van zorg en leven van de patiënten en hun naasten. In Nederland lijden ongeveer 1.500 mensen aan ALS. Een dodelijke zenuw-spierziekte waarbij de signalen van uit de hersenen niet meer aankomen bij de spieren, met als gevolg dat één voor één de spieren uitvallen. Hoop op een toekomst – met een gemiddelde levensverwachting van 3 tot 5 jaar na de eerste klachten– is er dus nog niet.

Wij zijn een kleine organisatie (14 FTE) gevestigd in Den Haag. Na het enorme succes van de Amsterdam City Swim, Tour du ALS en de spraakmakende campagne 'Ik ben inmiddels overleden' en natuurlijk de Ice Bucket Challenge, is onze ambitie de komende jaren te groeien in inkomsten.

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij Stichting ALS Nederland

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Stichting ALS Nederland die momenteel aangemeld staan op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

14 mrt 2016 882 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Stichting ALS Nederland jouw rating
1 2 3 4 5