Step2Go

Step2Go levert als reseller Werving & Selectie software van Carerix. Deze Recruitmentsoftware is ontwikkeld voor commerciële bemiddelaars. Wij richten ons op recruiters en kleinschalige bureau's tot maximaal drie gebruikers. Met de cloud-based Werving en Selectie software heb je alle procedures in één oogopslag in beeld en houd je eenvoudig zicht op alle commerciële activiteiten binnen jouw organisatie. Vanuit één systeem werven, selecteren en plaatsen is niet alleen efficiënt, maar realiseert ook snelheid en continuïteit.

Step2Go

Step2Go en recruitmentsoftware

Waar je je vroeger als recruiter kon onderscheiden door je grote en relevante netwerk, moet je je nu onderscheiden door aan de juiste knoppen te draaien om het netwerk wat voor iedereen toegankelijk is te bereiken. Door het gebruik van een ATS communiceer je snel en effectief met je kandidaten en opdrachtgevers. Naast het gebruik van de Carerix software (inclusief onderhoud en beheer) geloven wij in de kracht van samenwerking tussen bureaus onderling. Step2Go helpt je (naast je eigen inspanningen) met het vindbaar maken van je vacatures op zowel Google (SEO), Linkedin, Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram.

Marketing en communicatie vacatures bij of via Step2Go

Bekijk hieronder de (online) marketing en/of communicatie vacatures en stages bij of via Step2Go uit Tilburg die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe (online) marketing & communicatie vacatures via Step2Go!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Lucas

Ik heb mijn huidige baan ook via Step2Go gevonden.

Geef Step2Go jouw rating
1 2 3 4 5