SNPI

Ondernemingen die erover denken om duurzaam aandeelhouderschap voor medewerkers in te voeren staan voor vragen en opgaven. SNPI kan veel voor u doen.

SNPI

Wat doet SNPI?

De Stichting Nederlands Participatie Instituut (SNPI) is een non-profit organisatie voor het bevorderen van bedrijfsbrede aandeelhouderschap bij bedrijven in Nederland. SNPI heeft kennis van financiële participatie voor ondernemingen (alle vormen van aandelenplannen voor werknemers) en heeft als doel duurzame financiële aandelenparticipatie te bevorderen en de belangen van ondernemingen met aandelenplannen te behartigen. SNPI is de stem van ondernemingen met aandelenplannen in Nederland.

Ondernemingen die erover denken om duurzaam aandeelhouderschap voor medewerkers in te voeren staan voor vragen en opgaven. Wat kan SNPI voor u doen?

- SNPI is een vraagbaak voor iedereen met vragen over medewerkersparticipatie. We brengen deskundigheid en ervaring bij elkaar uit de wereld van de wetenschap, advisering en uit de ondernemerspraktijk.

- Als adviseur kan SNPI ondernemingen bijstaan bij de invoering van duurzaam aandeelhouderschap voor medewerkers.

- SNPI behartigt de belangen van ondernemingen die kiezen voor bedrijfsbrede participatie door medewerkers en is het platform voor het uitwisselen van ervaringen, het delen van kennis en het formuleren van verbeteringen.

Missie van SNPI

SNPI heeft kennis van financiële participatie en heeft als doel duurzame werknemersparticipatie te bevorderen en de belangen van ondernemingen met werknemersparticipatie te behartigen.

Financiële grondslag van SNPI

SNPI heeft geen winstoogmerk. De activiteiten van SNPI worden mogelijk gemaakt door de Stichting Werkgemeenschappen Bergeijk, bijdragen van deelnemers in het platform en inkomsten uit eigen activiteiten zoals advisering en bijeenkomsten. Hierdoor kan SNPI onafhankelijk en zelftstandig opereren.

 

 

06 okt 2014 2451 Community Manager 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef SNPI jouw rating
1 2 3 4 5