Sjoprz

Geloof jij in het maken van eigen keuzes, op basis van eerlijke, volledige & onafhankelijke informatie? Geloof jij dat je verantwoordelijk bent voor jouw gezondheid? Geloof jij dat we sámen verantwoordelijk zijn voor een gezonde toekomst van onze planeet?

Wij ook

Bij het doen van onze dagelijkse boodschappen kunnen we niet onze eigen keuzes maken. Natuurlijk, je pakt zelf een product uit de schappen. Maar weet je dan ook dat er misschien een alternatief is? Een goedkoper product? Een gezonder product? Of een product dat minder belastend is voor het milieu?

Sjoprz

Zelf kiezen

Sjoprz wil je graag zélf laten kiezen. Eigen keuzes op basis van volledige, heldere en makkelijk toegankelijke informatie. Hoe?

  • Door je inzicht te geven in de prijzen van producten in alle supermarkten en drogisterijen.
  • Door je inzicht te geven in hoe gezond je voeding en je voedingspatroon is.
  • Door je – op termijn – inzicht te geven in hoe duurzaam producten worden geproduceerd.

Inzichten die je dankzij slimme technologische ontwikkelingen snel kunt raadplegen en bijhouden. Zodat jij bewust goedkoper/gezonder/gemakkelijker/duurzamer boodschappen doet. (meer dan één voordeel kiezen mag!)

Waarom Sjoprz

  • Omdat we een groot deel van ons inkomen uitgeven aan boodschappen en veel meer kunnen besparen.
  • Omdat we zelf verantwoordelijk zijn voor onze gezondheid en onze dagelijkse boodschappen een enorme impact hebben op een goede en betaalbare gezondheidszorg.
  • Omdat we verantwoordelijk zijn voor een duurzame samenleving en een gezonde toekomst van onze planeet.

Missie Sjoprz

Sjoprz streeft de volgende doelstellingen na:

We creëren transparantie; zodat we eigen keuzes kunnen maken.

Sjoprz is een onafhankelijke vergelijker. Met actuele prijs- én productinformatie, zodat je goede, afgewogen keuzes kunt maken. Sjoprz is ook een platform waarop consumenten – de sjoppers – hun kennis delen. Door het toevoegen van nieuwe producten en het actualiseren van prijzen en voedingswaardes helpen we elkaar om goedkoper, gezonder, gemakkelijker en bewuster boodschappen te doen. Gewoon, met een gratis en gebruiksvriendelijke app.

We ondersteunen het maken van deze eigen keuzes zo goed mogelijk; zo gaan we een gezonde toekomst tegemoet.

Sjoprz biedt begrijpelijke inzichten. Zo hopen we iedereen te motiveren tot gezondere keuzes. Gezondheidsinformatie vormt daarom een belangrijk onderdeel van de productinformatie. Net als milieu-aspecten en een duurzame samenleving. Daarom voegen we die belangrijke productaspecten in de toekomst ook toe aan de Sjoprz-app.

We willen boodschappen doen zo makkelijk mogelijk maken.

Sjoprz probeert elke stap tijdens het doen van je boodschappen zo makkelijk mogelijk te maken. Tijd is immers schaars. En dagelijkse boodschappen doen is vaak een hele opgave. We willen je daarom ondersteunen. Bij het bedenken wat je allemaal kunt kopen. Bij het nemen van beslissingen tijdens het aankopen. En uiteraard bij het doen van de boodschappen.

07 okt 2014 1845 Community Manager 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Bram Vermeulen

NiWr0DGgTwQ

Furrealz? That's mauerlovsly good to know.

Geef Sjoprz jouw rating
1 2 3 4 5