SimplyPR

Simpel, creatief en resultaat gedreven. Simply combineert marketinggericht denken met focus op online, social media en traditionele media, om het optimale resultaat voor onze klanten te bereiken. Return on investment hanteren wij als het uitgangspunt. Simply is gespecialiseerd in de segmenten Beauty, Fashion, Lifestyle en Culinair.

SimplyPR

Over SimplyPR

SimplyPR staat voor heldere en resultaatgerichte communicatie.

Consumenten maar ook journalisten worden overladen met informatie, impulsen en keuzes. Ze zijn kritisch en weten wat ze willen. Wij zoeken naar een onderscheidende en aansprekende boodschap voor zowel consument als journalist.

Dit doen wij met een jong, flexibel, gedreven en enthousiast team. De consultants bij SimplyPR dragen veel eigen verantwoordelijkheid, waar ruimte is om jezelf te ontplooien. Het behalen van goede resultaten en tevreden klanten staan voorop.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij SimplyPR

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij SimplyPR die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij SimplyPR in Amsterdam. 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef SimplyPR jouw rating
1 2 3 4 5