Sigmax

Sigmax levert innovatieve mobiele oplossingen voor de handhaving – en toezichtstaken van gemeenten, politie en het openbaar vervoer en de buitendienstprocessen van field service, inspectie- en beveiligingsbedrijven. Daarnaast richt Sigmax de ICT infrastructuur van bedrijven in en houdt deze – op afstand – in orde. Sigmax is in 1998 opgericht en bestaat inmiddels uit vier business units met elk een eigen expertisegebied.

Sigmax

Wij zijn Sigmax

De mensen van Sigmax maken het verschil: ze leven zich in de situatie van de klant en zijn gedreven de dagelijkse situatie van de klant om te zetten naar een passende oplossing. Bij Sigmax werken ruim 100 professionals. Vanaf begin 2012 in een nieuw kantoorpand op een markante plek op het Business & Science park, direct tegenover het stadion van FC Twente.

Missie

Sigmax bedenkt, realiseert en implementeert totaaloplossingen die het bedrijfsproces en de manier van werken van onze klanten het beste ondersteunen: goed gereedschap is immers het halve werk. We zijn hierbij open in onze aanpak. Geen mooie beloften, maar vooraf een eerlijk verhaal over de mogelijkheden passend bij de situatie. Want of het nu gaat om mobiel werken of werken op kantoor, met de kracht van IT oplossingen kunnen bedrijven een technologische sprong vooruit maken. Een sprong die zij terug zien in hun prestaties. Dat noemen wij de Smart Move.

Vol vertrouwen de toekomst in
We zijn enthousiast over ons werk en gedreven om het nog jaren te blijven doen. Nieuwe klanten verwelkomen en bestaande klanten blijven bedienen met onze kennis en expertise is ons uitgangspunt. De reden voor ons om gecontroleerd te groeien in de Benelux en daarbuiten, en een gezond financieel beleid te voeren.

Ben jij klaar voor een Smart Move?

22 jul 2015 1080 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Sigmax jouw rating
1 2 3 4 5