Shure Benelux

Sinds de oprichting van het bedrijf, worden het succes en de reputatie van het merk Shure gedefinieerd door onze voortdurende toewijding aan de totale kwaliteit. Dit blijkt uit elk product dat we maken. Met andere woorden, microfoons en audio-elektronica zijn ons leven.

Shure

Over Shure

Sinds 1925 hebben muzikanten en muziek liefhebbers gekozen voor Shure met vertrouwen in de ongeëvenaarde geluidskwaliteit en prestaties.

De Shure SM58 is al 40 jaar de meest populaire zangmicrofoon ter wereld, gerespecteerd om de natuurlijke sound en befaamde duurzaamheid. Onze draadloze systemen staan bekend om innovatieve technologie en betrouwbaarheid. En de bekroonde Sound Isolating Earphones herdefiniëren de geluidservaring van de meest veeleisende luisteraars.

Maar Shure staat voor meer dan enkel kwaliteitsproducten. Wij hebben een passie voor het faciliteren van optredens die zorgen voor inspiratie en interactie, optredens die de geschiedenis in gaan. Shure was erbij toen Elvis de Sun Studio's binnen stapte en toen JFK zwoor om een man op de maan te zetten. Sindsdien zijn we erbij geweest op de grootste podia wereldwijd, van Live Earth tot aan het Witte Huis.

We hebben ook een passie om dingen goed te krijgen. We werken onvermoeibaar om foutloze producten te ontwikkelen en om onze klanten en eindgebruikers te ondersteunen met de beste klantenservice in de industrie. Eigenlijk geldt het voor alles wat we doen, we zijn toegewijd aan het leveren van een geweldige audio-ervaring, want dat is de echte maatstaaf voor een "Legendary Performance".


(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Shure Benelux

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Shure Benelux die aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er vandaag geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Shure Benelux jouw rating
1 2 3 4 5