SGL

Vijftien jaar geleden richtte Nico van Vuuren SGL op met het plan ervoor te zorgen dat er in alle stadions wereldwijd, het hele jaar door, op een perfect grasveld kan worden gevoetbald. We zijn aardig onderweg! Met honkbal, American football en rugby trouwens ook. Ruim 180 stadions behoren inmiddels tot onze klanten, waaronder die van Real Madrid, Arsenal, de Amsterdam Arena en De Kuip.

SGL

Over SGL

SGL biedt een compleet veldbeheersysteem om natuurgras in elk stadion, onder alle mogelijke omstandigheden en speelschema's te laten groeien. Door middel van het SGL systeem kan het veld intensiever worden gebruikt, bijvoorbeeld voor trainingen, wedstrijden of evenementen. Onze unieke aanpak en toewijding verzekeren dat we altijd de beloofde kwaliteit leveren. Het SGL systeem is al geimplementeerd bij 180 van de grootste sportclubs en stadions wereldwijd.

De Revolutie

SGL werd in 2001 opgericht na 3 jaar van uitgebreid onderzoek en testen door oprichter Nico van Vuuren. Nico is van origine een rozenkweker, die na jarenlange ervaring in de kas, een uitdaging zag in het produceren van hoge kwaliteit sportvelden gedurende het gehele jaar. Onderzoek wees uit dat licht, dat vaak een ontbrekende factor is, cruciaal is bij het realiseren van een hoog kwaliteit grasveld in sportstadions. Dit is niet de enige factor. Voor een perfecte grasgroei is het belangrijk om alle groeiomstandigheden te beheren.

De missie van SGL

Sport is emotie. De sfeer in een stadion draagt enorm bij aan deze emotie. Wij vinden dat natuurgras een positief effect heeft op de sfeer in het stadion. De missie van SGL luidt als volgt: "De mogelijkheid bieden om natuurgras te laten groeien in elk stadion, onder alle mogelijke omstandigheden, zodat de natuurgraservaring voor de professionele sport wordt behouden."

Marketing en communicatie vacatures bij SGL

Hieronder vind je een overzicht van de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij SGL die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures en stages bij SGL in Waddinxveen!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef SGL jouw rating
1 2 3 4 5