SEMpeople

SEMpeople is het recruitmentbureau voor (online) marketing en sales vacatures in de creatieve branche.

SEMpeople

Over SEMpeople

Sinds 2014, is SEMpeople het bureau, vanaf de grond opgebouwd en gericht op iedereen met ambities in (online) marketing & sales; kandidaten op zoek naar uitdagende vacatures, bedrijven op zoek naar talent en naar een visie in de (online) recruitment binnen de creatieve branche. Op SEMpeople vind je uitsluitend (online) marketing en sales vacatures. Bij opdrachtgevers zoals internet - en reclamebureaus maar ook bij bedrijven in de (online) media, telecom, retail, mode etc. binnen Nederland.

"De definitie van 'creatief' is heel omvangrijk. Het kan gaan om een E-commerce Manager bij een specialist in refurbishment tot een (online) Marketing Manager bij een muziektelevisiezender of een Community Manager bij een evenementenorganisatie. Functies in de mode, reclame, (online) marketing, communicatie, internet zijn populaire vacatures, maar wat het vooral zo bijzonder maakt is dat er met enorm veel passie wordt gewerkt en daar krijg je energie van."

Marketing en communicatie vacatures bij of via SEMpeople

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij of via SEMpeople? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij SEMpeople!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef SEMpeople jouw rating
1 2 3 4 5