SDB Media

SDB Media is uw mediapartner bij het bereiken van vrouwen van 18 tot 65 jaar met een grote interesse in fashion, travel, uitjes, beauty en lifestyle. Wij adviseren, creëren en optimaliseren een groot media bereik voor een klein mediabudget d.m.v. redactionele pagina’s en content.

SDB Media

Hierbij stellen wij de vrouw centraal en bouwen onze concepten en zelf bedachte thema’s (per medium) om haar heen afgestemd op haar behoeften. Deze ijzersterke formule biedt een unieke mogelijkheid voor adverteerders om klanten te ontmoeten en te activeren.

Over SDB Media

SDB Media is in 2011 opgericht door media en lifestyle lover Simone Den Boer. Werken op een redactie van een lifestyle magazine was als kind haar droombaan. Het creatief bezig zijn met lifestyle merken, pagina´s ontwerpen en concepten bedenken voor vrouwen en media is wat zij wilde. Na haar studie Grafisch Lyceum en HBO opleiding Communicatie, waarbij ze verschillende stages heeft gelopen bij Sanoma Media, kon ze beginnen met het waarmaken van deze droom. Als Commercieel Project Redacteur bij Flair Magazine kon zij haar creatieve en commerciële ei kwijt. Ze wilde meer vrouwen bereiken dan alleen de vrouwen van Flair. Vanuit deze passie is SDB Media ontstaan. Het opzetten van loyality pagina´s voor vrouwen, waarbij (web)shops, entertainment, lifestyle merken en lekker weg adresjes op een redactionele manier in de aandacht komen,  in samenwerking met vele vrouwen- & lifestylebladen, blogs en online platforms, was haar missie. Met haar unieke concept is Simone met tientallen vrouwenbladen, blogs en websites een samenwerking aangegaan en bereikt ze meer dan 7 miljoen vrouwen.


 

26 mrt 2015 2601 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef SDB Media jouw rating
1 2 3 4 5