Schola Medica

Wij scholen artsen in spoedzorg. De ABCDE-systematiek is het uitgangspunt. Met onze ervaren docenten en getrainde simulatiepatiënten bootsen we een realistische situatie na in een veilige leeromgeving. Voor maximaal leerrendement!

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Schola Medica in Utrecht

Over Schola Medica

Als specialist in spoedzorgonderwijs zetten wij ons in om artsen en artsen in opleiding te bekwamen in het handelen in acute situaties. Daarbij richten we ons op de dagelijkse praktijk en leiden we artsen evidence-based op. We bieden onze cursisten een inspirerende en moderne onderwijsomgeving. Door gebruik te maken van verschillende onderwijsvormen en didactisch geschoolde docenten wordt het geleerde maximaal geborgd.

We zijn er trots op dat we al meer dan tien jaar een vooraanstaande positie bekleden in het spoedzorgonderwijs voor artsen in Nederland: een positie die motiveert en verantwoordelijkheid vraagt.

Ons hart ligt bij het opleiden van artsen in spoedzorg. Als specialist in spoedzorgonderwijs zetten wij ons voor 100% in om:

  • nog meer artsen te bekwamen in het handelen in acute situaties
  • ervoor te zorgen dat artsen zich zelfverzekerd voelen in acute situaties

Daarmee worden spoedpatiënten adequaat geholpen en wordt gezondheidschade geminimaliseerd.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Schola Medica

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij Schola Medica die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan voor de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

15 jun 2023 159 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Schola Medica jouw rating
1 2 3 4 5