SchaalX

SchaalX wil dat de markt de werkelijke waarde van deskundige ondersteuning ervaart. Dat klanten én kandidaten ervaren wat het hen oplevert, dat het hen verder brengt dan waar ze alleen gekomen zouden zijn.

SchaalX bedrijfsprofiel

In een snelle wereld leidt het zoeken naar talent vaak tot transacties op functie en vaardigheden in plaats van op waarden en ambities. En daarmee wordt contact vluchtig en tijdelijk. Organisaties krijgen dan niet het beste van de mensen die samen die organisatie vormen. En daarmee zijn deze mensen en organisaties minder succesvol dan ze kunnen zijn.

Onze Why ofwel onze missie 

Het onderscheidend vermogen van organisaties is menselijk kapitaal
Daarmee is recruitment een strategisch onderdeel in organisaties. Om de juiste mensen aan een organisatie te binden, is het essentieel om te bouwen aan een sterk werkgeversmerk en een goed georganiseerd recruitmenttraject. Of het nu gaat om het vinden van een nieuwe medewerker of een vakkundige interimmer. Bij de selectie van werknemers ligt naast kennis en ervaring steeds meer nadruk op talent- en waardepotentieel. Tegelijkertijd worden werknemers steeds passiever en kritischer in het zoeken naar een nieuwe baan. Dit alles maakt recruitment een expertisegebied. 

SchaalX heeft als doel om mensen en bedrijven succesvoller te maken door waardevolle verbindingen te realiseren tussen organisaties en professionals. We zijn een benchmark als kundige arbeidsmarktspecialist en bouwen onze positie verder uit. Als innovatief en kwalitatief bureau leveren we een aantoonbare bijdrage aan succes. Bovendien voeren wij een maatschappelijk verantwoord beleid op het gebied van duurzaam ondernemerschap.” 

 

 

04 okt 2014 2844 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef SchaalX jouw rating
1 2 3 4 5