Scènes&Zaken

Scènes&Zaken biedt winst. Als alle voorwaarden voor een goede samenwerking aanwezig zijn, gaat alle energie en tijd naar het werk, wat leidt tot een optimaal eindresultaat. Mirjam Grit (communicatietrainer) en Jente Jong (theatermaakster) hebben hun ervaring en deskundigheid gebundeld en geven trainingen aan uitvoerend professionals en managers in de commerciële en non- profitsector.

Scenes&Zaken

Onze methode combineert kennis vanuit organisatie- en begeleidingskunde met elementen vanuit theater, om de geboden kennis direct te vertalen naar handelen. We zorgen ervoor dat de verandering vanuit het team komt, wat maakt dat het succes van de training(en) niet alleen direct merkbaar is, maar ook op lange termijn zichtbaar blijft. Wij laten teams reflecteren op het eigen werk de onderlinge samenwerkeing. We sporen eventuele verbeterpunten op die de kwaliteit van het resultaat ten goede kunnen komen. Vervolgens maken we dit inzichtelijk en bouwen aan een nieuwe teamcultuur. We leren teams maximaal rendement te halen uit de aanwezige competenties. Door één stap achteruit te zetten, is het daarna mogelijk drie stappen vooruit te doen.

Wij hebben geadviseerd op beleidsniveau en trainingen georganiseerd voor managers en professionals die het uitvoerend werk verrichten. Wij maken enerzijds gebruik van kennis en ervaring vanuit organisatie- en begeleidingskunde en anderzijds van elementen vanuit theater. Deelnemers worden aan het denken gezet door met elkaar te reflecteren op de huidige werkwijze. Daarnaast gaan zij aan de slag met werkvormen uit het theater, zodat zij direct ervaren wat de invloed is van handelen en gedrag op het resultaat. Zo ondervinden ze de nieuwe werkwijze en welke perspectieven die kan bieden.

03 apr 2015 904 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Scènes&Zaken jouw rating
1 2 3 4 5