Sanoma

Sanoma is het mediabedrijf met het breedste, meest gevarieerde en toonaangevende portfolio in Nederland. Met onze sterke merken hebben we een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche: publiekstijdschriften, televisiezenders, events, customer media, e-commerce, sites en apps.

Sanoma

Over Sanoma

Met onze sterke merken hebben we een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche: publiekstijdschriften, televisiezenders, events, customer media, e-commerce, sites en apps. Ons portfolio bestaat uit uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Grazia, Kieskeurig, Libelle, LINDA., Margriet, Net 5, NU.nl, SBS6, SchoolBANK, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica.

Sanoma maakt deel uit van de beursgenoteerde Sanoma Group: een media- en educatiebedrijf dat informatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in een aantal Europese landen.

Onze wereld

We maken deel uit van een groter geheel. De Sanoma Group: een media- en educatiebedrijf dat informatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in een groot aantal Europese landen. Samen helpen wij onze lezers, kijkers, gebruikers en bezoekers de wereld om ons heen te begrijpen.

Een wereld om te ontdekken, te beïnvloeden en te delen. En dit alles onder het motto: Get the World. Want samen met onze klanten en partners creëren wij kwalitatief hoogstaande, relevante en boeiende content die het voor iedereen mogelijk maakt van het leven te genieten, zich te oriënteren en/of te ontwikkelen.

Onze missie

Wij inspireren, informeren en verbinden. Dat is onze missie – mensen de juiste, inspirerende informatie bieden om betere beslissingen te kunnen nemen. Met onze partners bouwen wij platforms om succesvol zaken te doen. Wij zijn de gedreven, vakbekwame gids die contacten, context en content levert. Altijd en overal waar vraag ontstaat.

Onze ambitie

Wij mogen ons vol trots het sterkste mediabedrijf van Nederland noemen. Die positie willen wij niet alleen behouden, maar ook verder uitbreiden in termen van marktpositie, performance en reputatie. Dat is onze ambitie.

Werken bij Sanoma

Sanoma is altijd op zoek naar nieuw talent en goede mensen. Bekijk hieronder de openstaande vacatures bij ons mediabedrijf. Er zijn vacatures op divers gebied, zoals media, redactie, online, commercie, ict en secretarieel. Interesse? 

Marketing en communicatie vacatures en stages bij Sanoma in Hoofddorp

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Sanoma Media die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures en stages bij Sanoma in Hoofddorp! 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
ik

Prima denk.

Martha Dors

Ik kies voor het product van deze werkgever.met mijn marketing/ commerciële talent past ik zeker binnen deze professionele markt concept van Sanoma..Een persoonlijke ontmoeting met een recruiter van Sanoma zal ik met enthousiastme toejuichen. Ik kijk e

Martha Dors

Ik kies voor het product van deze werkgever.met mijn marketing/ commerciële talent past ik zeker binnen deze professionele markt concept van Sanoma..Een persoonlijke ontmoeting met een recruiter van Sanoma zal ik met enthousiastme toejuichen. Ik kijk e

Geef Sanoma jouw rating
1 2 3 4 5