RPO masters

RPO master helpt technische, internet- en creatieve bedrijven hun klanten optimaal te bedienen met het beste talent in de markt. Dit doen we door hoogwaardige maatwerk recruitment-oplossingen te ontwerpen en uit te voeren tegen scherpe tarieven en met een positieve meerwaarde voor uw employer branding.

“Het gaat ons om het matchen van persoon en organisatie op het niveau van drivers, niet alleen maar skills. Dat is de bestaansreden van RPO masters.”, aldus Eelco Frijsinger, oprichter van RPO masters.

“We zijn veel meer dan een interim recruiter: als recruitment process specialist zijn we operationeel partner én sparring partner. We leveren de beste kandidaten en betere processen.”

Of een project nu groot of klein is, onze aanpak is altijd holistisch maatwerk: we analyseren niet alleen uw huidige en toekomstige vacatures maar ook de trends in uw arbeidsmarktsegment en uw employer brand daarin. We inventariseren daarnaast uw bedrijfsdoelstellingen, -cultuur  en -processen om tot een passend recruitmentplan te komen. En gaan dan voor u aan de slag om de beste (vaak latente) kandidaten voor uw organisatie te activeren tot sollicitatie en indiensttreding. 

Wat maakt ons uniek?

RPO masters heeft een uniek profiel in het landschap van werving & selectie bureaus en RPO-dienstverleners:

Gespecialiseerd in techniek, internet en creatie

Wij komen zelf voort uit en zijn thuis in de wereld van techniek en creatie. Onze klantenkring bestaat hierdoor vooral uit:

 • Internet-bureaus en software-ontwikkelaars
 • procestechnologie- en ingenieursbureaus
 • website/app/game developers
 • marketingbureaus
 • communicatiebureaus

Social media en SaaS

Wij breiden uw social media kanaal actief uit onder de juiste doelgroep. Hier genereren we exposure en aandacht voor uw organisatie als werkgever (dus meer dan alleen uw vacatures!). Daarnaast hebben wij onze eigen sterke netwerken onder deze doelgroepen op social media waardoor we uw vacatures (of andere boodschappen!) met de juiste insteek op de juiste plaats en tijd kunnen publiceren. Deze aanpak is aanzienlijk meer proactief, gericht en effectief dan Post & Pray (vacature op een jobboard plaatsen op hoop van zegen).

Wij hebben de kennis over gespecialiseerde databases en procesondersteunende software die uw recruitment-proces versnellen en verstevigen omdat we er zelf al jaren mee werken. Ons resultaat van jaren werk kunt u morgen direct inhuren en voor u laten werken. 

Gericht op diepe matching

Matchen van functie-eisen met kandidaatprofielen is voor ons slechts stap 1, en vele werving & selectie bureaus (uit Elbonia link dilbert …………….) kunnen dat bieden. De werkelijke en moeilijk te kopiëren meerwaarde die wij bieden is: het matchen van kandidaat en organisatie op het niveau van hun drivers. Wij kennen onze niche-markt, weten wat professionals en organisaties hierin beweegt en focussen op het vinden van zulke dna-matches (vaak de enige manier om top-kandidaten over te halen tot een overstap).

Onze diensten

De volgende diensten worden aangeboden: 

 • RPO -Recruitment Process Outsourcing 
 • Employer Branding 
 • Jobmarketing 
 • Bemiddeling van individuele vaste banen 
 • Bemiddeling van individuele (tijdelijke) projecten, detacherings- en interim opdrachten.


02 feb 2015 1524 Redactie 0
Deel dit artikel via:
 • Share on Google+
Geef RPO masters jouw rating
1 2 3 4 5