Royal Lemkes Groep b.v.

Royal Lemkes is een modern en innovatief exportbedrijf in sierteeltproducten. De focus ligt op het leveren van kamer- en tuinplanten aan de grootschalige retail in Europa. In nauwe samenwerking met onze klanten organiseren wij een succesvolle keten, waarbij kwaliteit en efficiency bovenaan staan.

Royal Lemkes Groep b.v.

Werken bij Royal Lemkes?

Royal Lemkes wil niet alleen een betrouwbare werkgever, maar ook een plek bieden waar werknemers elkaar ontmoeten, communiceren, samenwerken en vooral elkaar inspireren! Ben je geïnteresseerd? Kijk dan naar ons vacatureaanbod, of stuur een open sollicitatie.

Marketing en communicatie vacatures bij Royal Lemkes

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij Royal Lemkes in Bleiswijk? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Royal Lemkes!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Royal Lemkes Groep b.v. jouw rating
1 2 3 4 5