Roelofsen Carrosseriebouw

Roelofsen Horse trucks ontwikkelt transportoplossingen op maat. Van paardentransport, carrosseriebouw en servicetrucks tot trucks voor de schaats- en motorsport. Van een tweedehands tot een splinternieuwe Renault Master, MAN, Volvo, Mercedes of Scania als basis, alles is mogelijk. Een verzoek kan niet zo bijzonder, specifiek of persoonlijk zijn, of wij bedenken een transport oplossing die past bij uw situatie.

Bedrijfsprofiel Roelofsen Carrosseriebouw

Visie Roelofsen

Tailormade Transport Solutions. Dat is onze core business. Roelofsen staat voor het creëren van specialistische, klantgerichte transportoplossingen, waarbij kwaliteit, functionaliteit, innovatie en service onze kernwaarden zijn. Onze klanten zijn Revolutionary Riders. Voor hen ontwikkelen wij transport oplossingen op maat. Met een Roelofsen truck bent u verzekerd van passie, power en prestatie.

Of het nu om een transportoplossing gaat voor de paardensport, de race & rally sport, een servicetruck of een facility truck. Veel van de voertuigen die wij bouwen zijn maatwerk, afgestemd op de behoeften en situatie van de klant.  Elke truck van Roelofsen is uniek. Daarbij staat Roelofsen bekend om het hoge kwaliteitsniveau van de trucks. Gebouwd met duurzame materialen, met behulp van de modernste technieken en met een perfecte afwerking. Continue innovatie van onze materialen, technieken en producten zorgt dat we ons hoge kwaliteitsniveau kunnen vasthouden. Om dit alles te garanderen hebben we gemotiveerde vakmensen in dienst, met hart voor hun vak!

Marketing en communicatie vacatures bij Roelofsen

Bekijk hieronder de vacatures bij Roelofsen die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Roelofsen.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Roelofsen Carrosseriebouw jouw rating
1 2 3 4 5