Rode Kruis Ziekenhuis

Het Rode Kruis Ziekenhuis is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio IJmond en maakt onderdeel uit van het Zorg van de Zaak-netwerk. Het Brandwondencentrum van het Rode Kruis Ziekenhuis staat nationaal en internationaal aan de top. Het ziekenhuis is gevestigd in Beverwijk en heeft een polikliniek in Heemskerk.

Rode Kruis Ziekenhuis

Over het Rode Kruis Ziekenhuis

Het Rode Kruis Ziekenhuis heeft 275 bedden en er werken rond de 1250 mensen. Honderden vrijwilligers komen met regelmaat over de vloer.

Bij ons staat de patiënt centraal. We proberen de kwaliteit van de zorg steeds te verbeteren. Daarnaast willen we een zo volledig mogelijk pakket aan professionele zorg bieden. Daarom werken we nauw samen met huisartsen, thuiszorg, verpleeghuizen en andere zorgorganisaties in de regio.

WERK & OPLEIDING

Werken bij het Rode Kruis Ziekenhuis betekent werken in een ziekenhuis waar aandacht is voor de patiënten en voor de medewerkers.

Of je nu werkt bij het Brandwondencentrum of op één van de andere afdelingen, je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen. Want dat is typerend voor de wijze waarop we met elkaar omgaan. Informeel, persoonlijk en betrokken.11 aug 2015 1764 Remco van Buren 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Rode Kruis Ziekenhuis jouw rating
1 2 3 4 5