Rockwool

De ROCKWOOL Group is wereldwijd marktleider in steenwoloplossingen. Het bedrijf levert duurzame oplossingen voor energie-efficiënte en brandveilige gebouwen, voor industrie, glastuinbouw, petrochemie en scheepsbouw.

Rockwool

Over Rockwool 

De ROCKWOOL Group heeft meer dan twintig fabrieken in Europa, Azië en Noord-Amerika en is genoteerd aan de beurs van Kopenhagen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hedehusene (Denemarken), de grootste steenwolfabriek ter wereld staat in Roermond. De groep telt ruim 9.700 werknemers die in 2012 een omzet realiseerden van 1,9 miljard Euro.

Duurzaam en maatschappelijk betrokken

ROCKWOOL heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Dat betekent dat wij in al onze activiteiten zorgvuldig omgaan met mens en milieu. Onze maatschappelijke betrokkenheid is groot, we ondersteunen onze mensen in al hun ambities.

Steenwol is een natuurproduct, bestaat uit vulkanisch gesteente en is van nature zeer duurzaam. Toch blijven wij zoeken naar nieuwe manieren om het milieu te ontzien, onder meer door CO2-reductie en recycling in het productieproces.

Waarden

Eerlijkheid – verantwoordelijkheid – efficiency - passie - ondernemerschap.

Onze waarden vormen de basis van ons denken en doen. Ze bepalen de wijze waarop we samenwerken, kwaliteit nastreven en met zo weinig mogelijk bureaucratie snel en efficiënt kunnen beslissen.

De ROCKWOOL Group wordt gevormd door:

Werken bij Rockwool

Werken bij ROCKWOOL betekent werken in een internationale organisatie met meer dan twintig fabrieken in Europa, Azië en Noord-Amerika. Carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn legio. Bij ROCKWOOL krijg je de ruimte om het beste uit jezelf te halen en de vrijheid om dat naar eigen inzicht te doen. Sterker nog: dat wordt van je verwacht! Onze waarden – eerlijkheid, verantwoordelijkheid, efficiency, passie, ondernemerschap - bepalen de wijze waarop we samenwerken en kwaliteit nastreven. Denk je ‘yes, dit is precies wat ik zoek’, dan nodigen we je van harte uit om onze vacatures te bekijken.

08 dec 2014 1646 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Rockwool jouw rating
1 2 3 4 5