ROC van Amsterdam

Het ROC van Amsterdam en het ROC van Flevoland werken Intensief samen; zo zijn verschillende algemene diensten zoals ICT, HRM, Marketing & Communicatie en Financiën gebundeld in één gemeenschappelijke dienst. Samen verzorgen wij onderwijs voor meer dan 33.000 studenten in het mbo, 3.000 deelnemers in het volwassenenonderwijs, 3.000 scholieren in het voortgezet onderwijs, voornamelijk op het vmbo en bijna 5.000 medewerkers.

ROC van Amsterdam

Het belangrijkste aanbod van het ROC van Amsterdam bestaat uit de ruim driehonderd mbo-opleidingen. Het ROC van Amsterdam heeft ongeveer 4000 medewerkers. Met honderd verschillende beroepsopleidingen is het ROC van Flevoland de grootste aanbieder van mbo-opleidingen de provincie Flevoland. Het ROC van Flevoland heeft zo’n 550 medewerkers. Het onderwijs wordt gegeven op 11 MBO Colleges in Amsterdam en in de regio's Amstelland, Gooi en Vechtstreek, Haarlemmermeer en Flevoland. 

Binnen onze organisaties willen we goed en uitdagend onderwijs bieden aan alle studenten. Dit valt of staat met de kwaliteit van al onze medewerkers. We stellen daarom hoge eisen aan nieuwe collega’s, niet alleen bij binnenkomst, maar ook gedurende hun carrière. Onze medewerkers nemen verantwoordelijkheid voor hun eigen professionele ontwikkeling. Natuurlijk zorgen wij voor de faciliteiten die daarbij horen. Voorbeelden hiervan zijn scholing en 360 graden feedback. Maar ook beschikken al onze medewerkers over een persoonlijke digitale omgeving gericht op professionalisering en loopbaanontwikkeling. 

Wil je meer informatie over werken bij onze organisaties? 

Stuur dan een e-mail met je vraag naar hrmvoormobiliteitenloopbaan@rocva.nl Dit e-mail adres kun je ook gebruiken als je een open sollicitatie wilt sturen.

09 jan 2015 2685 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef ROC van Amsterdam jouw rating
1 2 3 4 5