ROC Midden Nederland

ROC Midden Nederland verzorgt met zo’n 1750 medewerkers het onderwijs voor ongeveer 18.000 studenten. Ons onderwijsaanbod is ondergebracht in 13 mbo-colleges, VAVO Lyceum en Bedrijfsopleidingen met locaties in Utrecht, Amersfoort en Nieuwegein.

Werken bij ROC Midden Nederland

Over ROC Midden Nederland 

Samen voor succes

Wij gaan voor het succes van onze studenten. Aan dat succes werken we samen met onze studenten en met gemeenten, werkgevers, (koepel)organisaties, onderwijs- en maatschappelijke instanties zodat ons onderwijs goed aansluit op de beroepspraktijk van nu èn morgen. Als grootstedelijk ROC bieden we kansen voor iedereen. We staan middenin de samenleving. Samen met onze partners werken we aan impactvolle uitdagingen op het gebied van energietransitie, gezondheid, duurzaam en circulair bouwen, techniek, mobiliteit en ict.

Wij zetten ons in op drie pijlers: studentsucces, arbeidsmarktsucces en organisatiesucces. Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We doen dit op een manier die bij ons past: persoonlijk, ondernemend en nieuwsgierig.

Werken bij ROC Midden Nederland

Er is niets mooiers dan jonge mensen helpen zich te ontwikkelen, tot succesvolle professionals. Dat vinden we tenminste bij ROC Midden Nederland. Het geeft energie. Energie die we zelf ook gebruiken om te blijven leren. Want de wereld staat nooit stil. Bij ROC Midden Nederland hebben we de blik naar voren, er is altijd ruimte voor ideeën en initiatieven. Voor een succesvolle toekomst voor onze studenten. Dat doen we goed. Maar we doen het #betermetjou.

Vacatures bij ROC Midden Nederland

Marketing en communicatie vacatures bij ROC Midden Nederland

Hieronder staan de (online) marketing vacatures & communicatie vacatures en stagesbij ROC Midden Nederland die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Zijn er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

 

kernwoorden: werken bij ROC Midden Nederland, vacatures bij ROC Midden Nederland, onderwijs, opleidingen, Utrecht, marketing vacatures, communicatie vacatures, online marketing vacatures
06 Dec 2015 1492 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef ROC Midden Nederland jouw rating
1 2 3 4 5