ROC Midden Nederland

ROC Midden Nederland is een onderwijsorganisatie voor middelbaar beroepsonderwijs, voortgezet onderwijs voor volwassen (VAVO Lyceum), bedrijfsopleidingen en participatieonderwijs in de provincie Utrecht.

ROC Midden Nederland

Over ROC Midden Nederland

Wij verzorgen met 1800 medewerkers het onderwijs voor ongeveer 24.000 studenten (ruim 18.000 mbo-studenten, 1100 studenten aan het VAVO Lyceum, ruim 3.000 deelnemers aan Participatieopleidingen en circa 900 studenten van Bedrijfsopleidingen). Samen met gemeenten, werkgevers, (koepel)organisaties, onderwijs- en maatschappelijke instanties bieden we onderwijs op maat dat goed aansluit bij uiteenlopende wensen en eisen. We slagen in onze opdracht als onze studenten en de bedrijven en instellingen waarvoor wij opleiden tevreden zijn over ons onderwijs.

We verzorgen kwalitatief goed onderwijs. Ons onderwijs is gericht op het kwalificeren voor werk en maatschappelijke participatie, rust toe tot vakbekwaamheid en burgerschap, en biedt perspectief op persoonlijke ontplooiing en verdere studie. Wij staan voor kwaliteit, kleinschaligheid en persoonlijk contact.

Werken bij ROC Midden Nederland

Als school hebben we veel aandacht voor de ontwikkeling en ambities van onze studenten, maar zeker ook voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers. En dat doen we in een grote onderwijsorganisatie waarin we het onderwijs kleinschalig aanbieden. Persoonlijk en betrokken. Daar gaat het om.

Marketing en communicatie vacatures en stages bij ROC Midden Nederland

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij ROC Midden Nederland die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Zijn er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures en stages bij ROC MN in Utrecht!

06 dec 2015 1099 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef ROC Midden Nederland jouw rating
1 2 3 4 5