Result Laboratorium

Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige diagnostiek, die we 24 uur per dag bieden. Wij vormen een sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen, verpleeghuizen, GGZ instellingen en andere aan zorg gerelateerde instellingen.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Result Laboratorium in Zevenbergen

Over Result Laboratorium

We zijn een “nieuw” bedrijf, terwijl we toch kunnen bogen op een lange staat van dienst. Result Laboratorium is in 2014 ontstaan door een verzelfstandiging van de laboratoria en trombosedienst van het Albert Schweitzer ziekenhuis en het Beatrixziekenhuis van Rivas Zorggroep. Onze kwaliteit is dan ook vertrouwd en bekend voor veel van onze cliënten. Sinds oktober 2020 maakt ook het Klinisch chemisch/hematologisch laboratorium van het Amphia Ziekenhuis in Breda onderdeel uit van Result Laboratorium. Onze specialisten laboratorium geneeskunde, doseerartsen, analisten, vakspecialisten, bloedafnamemedewerkers en ondersteunende stafdiensten zijn zeer ervaren in hun werk.

Marketing en communicatie vacatures bij Result Laboratorium

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van Result Laboratorium die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

06 jul 2023 112 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Result Laboratorium jouw rating
1 2 3 4 5