Regis Consult

Regis Consult is gespecialiseerd in detachering, werving & selectie en assessment van hoogopgeleide profielen. Wij stemmen verwachtingen van kandidaten en opdrachtgevers op elkaar af. Een geslaagde match tussen uitdagende jobs en professionals is ons streefdoel.

Regis Consult

Wanneer je voor Regis Consult aan het werk gaat, kies je niet voor een job, wel voor een carrière! Je gaat aan de slag binnen een vast dienstverband bij één van onze interessante opdrachtgevers of je wordt via Regis gedetacheerd op projectbasis of op lange termijn. Ook zelfstandigen bieden wij boeiende projecten. Kwaliteit, service en opvolging zijn hierbij onze focus.

Filosofie en werkwijze

Regis Consult brengt kandidaten en bedrijven met elkaar in contact, waarbij we steeds streven naar een win-win situatie voor beide partijen. We willen meer zijn dan een leverancier van technische profielen. Regis Consult streeft naar langdurige partnerships met kandidaten en opdrachtgevers.

Een open en eerlijke communicatie met beide partijen is hierbij van cruciaal belang.

Visie en aanpak

Onze focus ligt op ”jobmatching”, waarbij we een goede relatie onderhouden met kandidaten, opdrachtgevers en medewerkers.

Dit realiseren we door: 

  • Goed te luisteren naar de noden en behoeften van elke partij. 
  • Te zoeken naar het juiste evenwicht bij het afstemmen van elkaars verwachtingen en ambities. 
  • Te zoeken naar extra dienstverlening die aansluit bij de verwachtingen van onze klanten en medewerkers. 
  • Een no-nonsense aanpak te hanteren en openheid en transparantie na te streven. 
  • Een professioneel team van interne medewerkers in te schakelen met een goede marktkennis. 
Ons netwerk bestaat uit inhoudelijk sterke kandidaten binnen hun vakgebied. Op deze manier bouwen we aan het vertrouwen van onze opdrachtgevers.
 
10 jun 2015 1181 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Regis Consult jouw rating
1 2 3 4 5