Redbeans

Wij geloven oprecht dat koffie veel lekkerder kan. Onze droom: heel Nederland laten genieten van echt goede koffie. Lekkere koffie, gemaakt van handgeplukte “rode bonen’’. Het summum van smaak bereikbaar voor iedereen. Op het werk, thuis en in de horeca.

Redbeans

Redbeans

Onze Arabica koffiebonen zijn 100% handgeplukt en biologisch verbouwd, want alleen zo kun je de beste rijpe 'rode bonen' selecteren en krijg je de allerlekkerste koffie.

Maar we kijken zeker verder dan de boon. Met de Beanmachines, onze eigen lijn volautomatische espresso koffieautomaten, zorgen we dat je ook op kantoor en in de horeca in een handomdraai kunt genieten van een heerlijke espresso of cappuccino gemaakt van versgemalen bonen.

Alles voor lekkere koffie

Redbeans is geen standaard leverancier van koffie en machines. Wij zijn een uitdager in de markt die zich onderscheidt op kwaliteit en design. Redbeans is een sterk groeiend bedrijf en zoekt mensen die willen bijdragen aan de verdere ontwikkeling.

Wij zijn een club van bevlogen mensen die gaan voor het allerbeste. Van het branden van koffie tot en met het ontwerpen van onze espressomachines. Redbeans gaat het erom dat iedereen zijn of haar specifieke kennis, kunde en passie inzet en zo een bijdrage levert aan onze missie: "Alles voor de beste koffie".

 

19 nov 2015 1604 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Redbeans jouw rating
1 2 3 4 5