Recruitmentwise B.V.

Het is tijd voor vernieuwing. Medewerkers en organisaties bij elkaar brengen kan beter, sneller en vooral doeltreffender. Wij zorgen voor verandering in recruitment door het integreren van marketing in het volledige proces. Wij zijn specialist in online employer branding, arbeidsmarktcommunicatie en jobmarketing. Wij geloven dat we er door de inzet van online marketing en online recruitment marketeers voor kunnen zorgen dat onze opdrachtgevers maximaal rendement uit hun recruitment kunnen halen.

Recruitmentwise

Over Recruitmentwise

Wij zijn specialist in online employer branding, arbeidsmarktcommunicatie en jobmarketing. Wij geloven dat we er door de inzet van online marketing en online recruitment marketeers voor kunnen zorgen dat onze opdrachtgevers maximaal rendement uit hun recruitment kunnen halen.Bent u opzoek naar één of meerdere online professionals voor uw eigen organisatie? Of heeft u een project op de planning staan waar u tijdelijk extra capaciteit voor nodig heeft? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want wij beschikken over een groot netwerk van specialisten die wij op basis van W&S of detachering binnen uw organisatie ter beschikking kunnen stellen.

Vakspecialisten met passie en ambitie

Recruitmentwise is ontstaan uit een samenwerking tussen het toonaangevende internet marketing bureau Adwise en Maurice Hennevelt, een enthousiaste en ervaren hands-on strateeg met ruim 15 jaar werkervaring in marketing en recruitment. Adwise verzorgt als partner een aantal essentiële diensten en maakt daarmee een kwalitatief totaal concept mogelijk voor Recruitmentwise. Bovendien kunnen we er gezamenlijk voor zorgen, dat er een optimale synergie behaald wordt tussen het reguliere merk en werkgeversmerk van onze opdrachtgevers.

Onze jarenlange ervaring passen wij op een vindingrijke manier toe; verfrissend, creatief en altijd concreet. Wij zijn online recruitment marketeers met verstand van zaken. Ons volledige team werkt vanuit verschillende vakdisciplines nauw met elkaar samen. Dat is dé manier om synergie te bereiken.

Businesspartner in recruitment

Wij stellen ons op als businesspartner en werken niet vanuit een middel maar vanuit een doel. In plaats van het aanbieden van losse diensten inventariseren wij samen met onze opdrachtgever de specifieke recruitment behoefte waarop wij vervolgens de middelenmix baseren waarmee we kunnen komen tot een maximaal online resultaat. Van strategie en concept, tot creatie, realisatie, inzet, beheer en optimalisatie.

 

28 mei 2015 1127 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Recruitmentwise B.V. jouw rating
1 2 3 4 5