Rabobank Oss Bernheze

De nieuwe bank voert als ondertitel ‘Coöperatief actief sinds 1897’ en ziet het als haar opdracht om het oorspronkelijk gedachtegoed van de Rabobank veilig te stellen; mensen helpen hun ambities te realiseren.

Met de fusie heeft de bank een helder doel voor ogen: een bank die zo krachtig en goed georganiseerd is, dat ze dichtbij kan blijven en de uitdagingen van morgen aan kan. De fusiebank gaat meer ruimte bieden aan hoogwaardige dienstverlening en lokale betrokkenheid. De nieuwe bank biedt voor klanten en leden de voordelen van een professionele, efficiënte organisatie met een sterke coöperatieve grondslag. De bank kan specialismen bieden, een brede bereikbaarheid met daarbij zoveel mogelijk herkenbare gezichten en vaste aanspreekpunten.

Een sterke lokale aanwezigheid zal zich blijven uiten in plaatselijke activiteiten, kennisoverdracht aan ondernemers, ambassadeurschap van alle medewerkers en maatschappelijke fondsen. Fondsengelden die de bank maximaal wil inzetten ten gunste van duurzame ontwikkeling van de (sociaal-)economische leef- en werkomgeving.

Het balanstotaal van de nieuwe fusiebank bedraagt 3,4 miljard. Rabobank Oss Bernheze gaat behoren tot de top 20 van lokale banken binnen de Rabobank organisatie en wordt één van de grotere lokale banken in Noord-Brabant.

Voor meer informatie over de fusie kijk op www.rabobank.nl/bernhezemaasland.

De cultuur bij Rabobank Oss Bernheze

De Rabobank houdt van ondernemende mensen. En van mensen die elkaar de ruimte geven en elkaar inspireren om samen nieuwe ideeën te ontwikkelen. Want in de samenwerking zit onze kracht. Op die manier dragen wij bij aan de realisatie van de ambities van onze klanten. En daar draait ons werk natuurlijk ook om: het belang van de klant staat centraal. Die focus op klantbelang biedt jou de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen, zodat je nog  meer voldoening uit je werk haalt. 

14 nov 2014 1917 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Rabobank Oss Bernheze jouw rating
1 2 3 4 5