Quest (G+J Media)

Quest is een van de grootste tijdschriften van Nederland en ongeëvenaard in het populairwetenschappelijke segment. 1,1 miljoen Nederlanders lezen maandelijks Quest, waarvan 716.000 de boodschappen doen. Het tijdschrift brengt een combinatie van leuke, toegankelijke en wetenschappelijk onderbouwde content met een grote dosis humor. Quest is braintainment: al lezend word je op een leuke manier wijzer.

Quest 

Over Quest

Quest is onderdeel van G+J Media en heeft maandelijks 1,1 miljoen lezers. Het tijdschrift is een van de grootste tijdschriften van Nederland en marktleider in het populairwetenschappelijke segment. Quest verschijnt maandelijks in een verspreide oplage van 162.905 exemplaren. Quest brengt een combinatie van leuke, toegankelijke en wetenschappelijk onderbouwde content met een grote dosis humor. Met Quest word je al lezend op een leuke manier wijzer.

Naast het maandblad verschijnen er ook verschillende Quest-specials in de winkel: Quest Psychologie (vier keer per jaar), Quest Historie (vier keer per jaar), Quest in beeld (jaarlijks) en Quest101 (jaarlijks). Het tijdschrift wordt naast Nederland ook uitgegeven in België.

09 nov 2015 1340 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Quest (G+J Media) jouw rating
1 2 3 4 5