Qamel

Qamel is één van de eerste full service e-mail marketing bureaus van Nederland. Al vanaf 2002 zijn wij expert in e-mail communicatie. Onze medewerkers beschikken over opleiding en track-records op hoog niveau in de online- en marketingcommunicatie en deskundigheid op het gebied van IT en internet. Qamel verzorgt het hele traject van e-mail campagnes voor met name B-to-B- en goede doelen, maar ook B-to-C organisaties en andere non-profits. Als je een second opinion op je strategie wilt, of bezig bent met een plan van aanpak, dan kun je een beroep op ons doen. We springen op elk niveau in het e-mail marketing traject in om je te ondersteunen.

Vakkennis, eenvoud en commitment

Naast kennis en ervaring staat bij Qamel een aantal waarden centraal. Door onze gestroomlijnde processen, duidelijke prijsstructuur en praktische benadering wordt zakendoen met Qamel eenvoudig. We werken vanuit jouw wensen en richten ons op het resultaat voor jullie. Kortom: Qamel staat voor vakkennis, eenvoud en commitment. 

Team dat resultaten voor klanten behaalt

Qamel heeft een enthousiast team voor je klaar staan, met mensen die niets liever doen dan resultaat voor jou als klant behalen. Je krijgt een eigen contactpersoon, die al jouw specifieke eisen en wensen kent en weet wat er speelt in je organisatie en je daardoor optimaal kan bedienen. 
Maak kennis met het Qamel team.

Tientallen referenties

Wij voelen ons thuis in business-to-business en organisaties die zich bezig houden met goede doelen. Maar tot onze opdrachtgevers behoren ook enkele business-to-consumer bedrijven. Onze opdrachtgevers zijn:

  • Marketing Managers
  • Sales Managers
  • Communicatie Managers
  • E-marketeers
  • Ondernemers 

Hier vind je een greep uit ons klantenbestand

 

 

06 okt 2014 2024 Remco van Buren 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Qamel jouw rating
1 2 3 4 5