Provincie Flevoland

Flevoland is de snelst groeiende provincie van Nederland. Een gebied waar denken en doen samenkomen in fascinerende projecten en activiteiten. Stedelijke dynamiek gaat samen met rust, ruimte en groen. Dit maakt Flevoland tot een uitdagende en inspirerende werkgever met een heel interessant werkveld: de samenleving.

Creatieve oplossingen

De provincie is op zoek naar medewerkers die op een verbindende en vernieuwende wijze te werk gaan. Zij gaan recht op hun doel af, denken buiten de kaders en komen met creatieve oplossingen. De provincie biedt een aantrekkelijk en gevarieerd arbeidsvoorwaardenpakket en goede scholings- en ontwikkelmogelijkheden.  

De organisatie

De provincie ondersteunt de Flevolandse samenleving van gemeenten, bedrijven, organisaties en bijna 400.000 inwoners op een groot aantal gebieden zoals land, lucht, water, wegen, cultuur, economie, milieu en toerisme. Gedeputeerde Staten en Provinciale Staten vormen met de Commissaris van de Koning het bestuur van de provincie. Het ambtelijke deel bestaat uit de directie en beleids-, staf- en faciliterende afdelingen; in totaal een kleine 500 mensen. Bestuurders en de ambtelijke organisatie werken samen aan een efficiënt en effectief provinciebestuur in Flevoland.

Leiding geven

Naast de vele beleids- en adviesfuncties, biedt de provincies ook leidinggevende en uitvoerende functies. Voorbeelden van functies zijn: bureauhoofd, opzichter, brugwachter, projectleider, jurist, communicatieadviseur, secretaresse, administratief medewerker, toezichthouder en nog veel meer functies.

Werken bij Provincie Flevoland

 

 

 

06 okt 2014 1381 Remco van Buren 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Provincie Flevoland jouw rating
1 2 3 4 5