ProMedia Group

ProMedia Group is uitgever van diverse online vakbladen. De redactie van de ProMedia Group brengt dagelijks objectief en professioneel nieuws voor een aantal branches. We maken nieuws, interviews, reportages, achtergrond, onderzoeken en opinie.

ProMedia Group

Over ProMedia Group

ProMedia Group is een uitgever van toonaangevende business-to-business online vakbladen in de mobiliteitssector. Dagelijks informeren wij professionals, managers, ondernemers en medewerkers uit verschillende branches over de ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Tevens organiseren we hoogwaardige vakbeurzen en congressen in de sectoren waarin we opereren.

We zijn actief in de de de railsector, het openbaarvervoer, de rijschoolbranche, de personenvervoerbranche, de tankstationbranche en in de bandensector. We bedrijven kwaliteitsjournalistiek en hebben de ambitie om een autoriteit te zijn binnen de vakgebieden waarin we opereren.

Ons doel is het verder professionaliseren van de  verschillende branches waarin we actief zijn en het ondernemersklimaat te verbeteren.

ProMedia Group wordt mogelijk gemaakt door haar Partners. We hebben gekozen voor een model waarbij we een lange termijn relatie aangaan met de belangrijkste spelers in de markt. We werken samen met zowel grote (inter)nationale partijen als kleine innovatie ondernemingen die een verschil kunnen maken in een branche. Zie de lijst met referenties.

Als aanvulling op onze publicaties organiseren we congressen, beurzen en trainingen.

 

 

28 jan 2016 1049 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef ProMedia Group jouw rating
1 2 3 4 5