Procore

Procore is opgericht in december 1998 en is gevestigd in Nieuw-Vennep. De organisatie is actief op het gebied van vastgoedadvies, huisvestings- en facilitymanagement en biedt een scala van mogelijkheden aan. Procore heeft een mooi klantenportfolio met opdrachtgevers uit verschillende branches en wil deze graag verder uitbreiden. Ons team bestaat uit 30 enthousiastelingen; projectmanagers, ontwerpers, administratie en deskundigen.

Procore

Gestructureerd, helder, innovatief en onafhankelij.

Procore legt de essentiële relatie tussen organisatiestrategie, huisvesting en faciliteiten.

We stemmen onze werkstijl, het proces en de mensen af op uw organisatie. Want het decor waartegen het project zich bij u afspeelt is leidend voor de aanpak die we kiezen. Daarna doen we wat we zeggen, liefst nog een beetje meer. Gestructureerd, helder, innovatief en onafhankelijk. En we noemen de dingen bij hun naam.

Met de benen op de grond houden we onze blik op uw toekomst.

Onze mensen zijn onze kracht!

Wij geven elkaar vrijheid en ruimte voor het ontwikkelen van eigen stijl en inhoud.

Het zijn de mensen die het hem doen. En die het voor u doen. Onze medewerkers bepalen het succes van Procore. 

Delen & ontwikkelen

Functieomschrijvingen zijn richtlijnen. Waar het echt om draait bij Procore zijn kwaliteiten en ambities. Die willen we van elkaar ontdekken. Want dan kunnen we een vorm vinden om deze optimaal tot uiting te brengen. Samen ontwikkelen we elkaar. Bijvoorbeeld in het ontwikkelingstraject Rockstar. En dat gaat niet alleen over werken, ook wat ons verder drijft delen we. Want zo snappen we elkaars handelen. Dat is nodig voor kwaliteit, en het is ook gewoon heel mooi.

Vrijheid & ruimte

Jonge, goed opgeleide mensen floreren in vrijheid en ruimte. We creëren omstandigheden waarin onze mensen kunnen ondernemen. Dat betekent ook dat zij werken waar en wanneer dat het beste uitkomt, voor zichzelf, de klant en de collega’s. Het resultaat blijkt een gezonde winst te zijn, juist ook op persoonlijk vlak.

24 sep 2015 930 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Procore jouw rating
1 2 3 4 5