Primatch HR Groep

Primatch is een landelijk opererende recruitment consultancy organisatie met een unieke werkmethode. Of het nu gaat om het tactisch uitzetten van een vacature via de beste (online) media, het inrichten van een werken-bij site, het selecteren van de juiste kandidaat of het afnemen van een test en/of assessment.

Primatch HR Groep

Over Primatch

Primatch is een landelijk opererende (partner)organisatie, die organisaties ondersteunt en versterkt in hun recruitmentproces.

Met precies die werkzaamheden waarvoor een opdrachtgever hulp vraagt. Van het opstellen van een scherpe profielbeschrijving, het schrijven van een wervende vacaturetekst en het uitzetten daarvan in de juiste media, tot en met het beoordelen en selecteren van kandidaten. Al dan niet met referentiecheck en assessment.

Primatch verzorgt het hele traject of alleen bepaalde onderdelen daarvan. Modulaire HR dienstverlening, tegen een faire en volledig inzichtelijke vergoeding op uurbasis. Efficiënt, effectief en neutraal, vanuit geen ander belang dan dat van de opdrachtgever.

Together we do the job!

(Online) marketing of communicatie vacatures bij of via Primatch

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages die momenteel bij of via Primatch aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

17 sep 2014 1522 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Primatch HR Groep jouw rating
1 2 3 4 5