Primatch HR Groep

Primatch is een landelijk opererende recruitment consultancy organisatie met een unieke werkmethode. Of het nu gaat om het tactisch uitzetten van een vacature via de beste (online) media, het inrichten van een werken-bij site, het selecteren van de juiste kandidaat of het afnemen van een test en/of assessment.

Primatch HR Groep

Over Primatch

Primatch is een landelijk opererende (partner)organisatie, die organisaties ondersteunt en versterkt in hun recruitmentproces.

Ontstaan in 2000 en vanuit onze passie voor recruitment uitgegroeid tot een full-service bureau op het gebied van recruitment; employer branding, jobmarketing (media partner) en expert op het gebied van selectie. We zijn een recruitment consultancy bureau en denken op strategisch, tactisch en operationeel niveau met onze opdrachtgevers mee. We helpen onze opdrachtgevers met het neerzetten van een strategisch werkgeversmerk, het bereiken van de gewenste doelgroep via de beste (social) media en vervolgens het selecteren van de beste match door middel van selectie gesprekken en assessments. Ook zijn wij de trotse ontwikkelaar van een eigen recruitmentsoftware, tool2match, waarmee we onze klanten helpen het proces te organiseren. Wij gaan altijd voor duurzame oplossingen en samenwerkingen.

Together we do the job!

(Online) marketing of communicatie vacatures bij of via Primatch

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages die momenteel bij of via Primatch aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

17 sep 2014 1727 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Primatch HR Groep jouw rating
1 2 3 4 5