Primatch HR Groep

Primatch HR Groep is ontstaan vanuit onze passie voor recruitment. In ruim 20 jaar zijn we uitgegroeid tot een fullservice bureau: recruitmentstrategie, employer branding en jobmarketing. Wij toveren geen kandidaat uit de hoge hoed, maar helpen opdrachtgevers om de juiste personen op de juiste manier te bereiken, te werven, te beoordelen en te selecteren.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Primatch in Tilburg

Over Primatch

Ons uitgangspunt is dat niemand beter is in het vinden van de juiste medewerker voor een functie, dan bedrijven en organisaties zelf.

Met die gedachte hebben we onze werkwijze ook ingericht. Ons doel is om hen in staat te stellen de juiste medewerkers te vinden.

We werken vanuit hun belang, als verlengstuk van de organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij de vacature, doelgroep en organisatie.

Efficiënt, effectief en persoonlijk. Dat is Primatch HR Groep. En dat vertalen wij naar ons motto: Together we do the job! Dit komt terug in hoe we met elkaar omgaan, met onze partners en uiteraard met onze opdrachtgevers..

Together we do the job!

Het is niet alleen onze pay-off, maar binnen Primatch HR Groep ook écht de mindset. Samen werken én samenwerken. Iedere maand organiseren wij de 'Together we do the job-dag' waar we met z'n allen samenkomen om te sparren over het werk, samen te lunchen en samen te borrelen

Werken bij Primatch HR Groep

Als team hebben hebben we één doel: onze opdrachtgevers keer op keer verbazen. We denken in oplossingen, tonen lef, zetten altijd een stap extra, zowel voor opdrachtgevers als voor elkaar. Dat vertalen wij naar ons motto: Together we do the job!

Wat mag je van ons verwachten als werkgever? We bieden veel flexibiliteit, positieve werksfeer, ruimte voor ondernemerschap, gezellige collega's en goede voorwaarden. Als werkgever voelen we ons verantwoordelijk voor jouw werkgeluk! Uiteraard ben je ook zelf in charge om er iets moois van te maken.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Primatch in Tilburg

(Online) marketing of communicatie vacatures bij of via Primatch

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij Primatch HR Groep die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief.

Openstaande vacatures

17 sep 2014 2173 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Primatch HR Groep jouw rating
1 2 3 4 5