Prestop Group

Dé specialist op het gebied van interactieve oplossingen sinds 1991. Onder de PresTop Group vallen PresTop Products Trading, PresTop Rental en Omnivision. Met 30 medewerkers is PresTop Group dé partij waar u terecht kan voor hardware, software, support en met name het meedenken in oplossingen op het gebied van touchscreen monitoren en informatiezuilen.

Het bedrijf

PresTop staat al meer dan 20 jaar garant voor een uiterst innovatief pakket aan interactieve touchscreen apparatuur, software en diensten. Door onze ruime ervaring op het gebied van interactieve oplossingen kunnen we u een uitstekend advies geven en samen met u werken aan een passende oplossing voor uw project of idee.

PresTop BV

Naast het ontwerpen en produceren van de PresTop Producten richt PresTop BV zich ook op het leveren van totaaloplossingen.

PresTop Products Trading BV

PresTop Products Trading BV: Deze handelsmaatschappij exporteert de door PresTop bv geproduceerde PresTop Products wereldwijd naar haar resellers, distributeurs en bedrijven welke deze producten verkopen onder haar eigen label.

PresTop Rental BV

PresTop Rental is gespecialiseerd in de verhuur van touch tafels, (groot formaat) informatiezuilen, touchscreens, totems en touch computers.

Omnivision Studios BV

Omnivision Studios richt zich uitsluitend op de ontwikkeling van multitouch software. Naast maatwerk is Omnivision Studios ook producent van Omnitapps Multi Touch suite.

Interactive Experience Centre

In het Interactive Experience Centre van de PresTop Group kunt u kennis maken met een groot aantal interactieve oplossingen, de PresTop Products en kunt u de verschillen tussen de diverse touchtechnieken bekijken.

PresTop Group

 

 

06 okt 2014 2777 Remco van Buren 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Prestop Group jouw rating
1 2 3 4 5