Portaal

Woningcorporatie Portaal is een verhuurder van sociale huurwoningen en werkt aan goed en betaalbaar wonen. Samen met huurders, maatschappelijke organisaties en overheden bouwen we aan een kansrijke toekomst van mensen en buurten. We investeren in een thuis voor iedereen.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Portaal in Utrecht

Over Portaal

Portaal is een grote en ambitieuze woningcorporatie. In totaal beheren we zo'n 52.000 woningen. Wij willen meer dan alleen betaalbare woningen bouwen, beheren en renoveren. We vinden leefbare buurten, waar mensen naar elkaar omkijken en zich veilig voelen, minstens zo belangrijk. Daar werken we met hart en ziel. Van de sociaal beheerder in de wijk tot de administratief medewerker op kantoor... allemaal willen wij bijdragen aan goed samenleven.

Onze vijf regiokantoren zijn verspreid over het midden van Nederland. Je vindt ons in Leiden, Utrecht, Amersfoort, Arnhem en Nijmegen. Het Huis van Portaal in Utrecht is ons centrale ontmoetingspunt.

Werken bij Portaal

Wij werken met ongeveer 500 collega's aan goed en betaalbaar wonen in de regio's Utrecht, Leiden, Amersfoort, Arnhem en Nijmegen. Het bestuurscentrum, vastgoedprojecten en de staf- en ondersteunende afdelingen vind je in ons moderne groepskantoor in Utrecht: het 'Huis van Portaal'.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Portaal in Utrecht

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij Portaal

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Portaal die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

22 mrt 2023 130 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Portaal jouw rating
1 2 3 4 5