PLUS Retail

PLUS is een coöperatie van trotse supermarktondernemers. Ons gezamenlijk doel is een duurzame bedrijfsvoering waarbij de klant centraal staat en de focus ligt op goed eten, voor iedereen elke dag.

PLUS Retail B.V.

PLUS als organisatie

PLUS is met 261 supermarkten een belangrijke speler op de Nederlandse levensmiddelenmarkt. De PLUS Retail-organisatie bestaat uit het servicekantoor in Utrecht, drie regionale distributiecentra in Haaksbergen, Ittervoort en Hendrik-Ido-Ambacht, en een landelijk distributiecentrum in Middenbeemster.

De formule PLUS

PLUS is het coöperatieve huis voor onze 221 zelfstandige supermarktondernemers en hun 261 supermarkten. PLUS loopt voorop in de ontwikkelingen rondom goed eten en kan hier relevant op inspelen. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten omdat zij groot genoeg is om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Onze lokale supermarktondernemers spelen hierbij een belangrijke rol –met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn zij verbonden met de buurt.

Onze missie

PLUS is een coöperatie van trotse supermarktondernemers. Ons gezamenlijk doel is een duurzame bedrijfsvoering waarbij de klant centraal staat en de focus ligt op goed eten, voor iedereen elke dag.

Onze ambitie

De beste supermarkt van Nederland worden – dat is onze ambitie.

Serviceorganisatie PLUS Retail

Vanuit het servicekantoor ondersteunen we alle PLUS supermarkten. Daar kunnen we jouw ervaring, professionaliteit en servicegerichtheid goed bij gebruiken. Je initiatief wordt gewaardeerd. En je hebt veel variatie in je werkdag.

PLUS Retail is één van de beste werkgevers van Nederland! Bovendien zijn wij al drie jaar op rij de Meest Verantwoorde Supermarkt, dus als werkgever stimuleren en faciliteren wij een gezonde leefstijl op de werkvloer.

Goed eten, daar houden we van. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Op het servicekantoor biedt PLUS steeds gezondere voeding aan, waaronder gratis fruit. Ook bewegen is gezond. Daarom organiseert PLUS bootcamp, hardlopen en voetbal met collega’s. En wij faciliteren een periodiek medisch onderzoek voor al onze medewerkers.

Verder zien we je graag groeien. De drive moet van jou komen, de begeleiding komt van ons. Er zijn met het programma PLUS Power diverse mogelijkheden om je te ontwikkelen. Bij PLUS staat ondernemerschap voorop. Denk mee. Onderneem mee.

Werken bij PLUS Retail

Werken bij PLUS is werken bij een supermarktorganisatie met een missie. We willen de beste van Nederland zijn. En blijven. Als we samen de schouders eronder zetten, dan gaat het ons zeker lukken.Die overtuiging hebben we. Dat zie je heel concreet terug in onze winkels. Daar zijn teams continu bezig om de service aan onze klanten verder te verbeteren. Wat gemanaged wordt door een gedreven ondernemer. Die mentaliteit verwachten we ook van jou.


Online marketing en communicatie vacatures bij PLUS Retail

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij PLUS Retail die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief. Ben jij als eerste op de hoogte!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef PLUS Retail jouw rating
1 2 3 4 5