Pimmr

Pimmr is een startup app die persoonlijke restaurantsuggesties geeft, op basis van artificial intelligence (AI). Door de app te gebruiken, leert deze je kennen, waardoor steeds beter voorspeld kan worden wat je leuk vindt. Nooit meer keuzestress dus!

Pimmr

Pimmr voor groepen

Binnenkort wordt dit uitgebreid met een multi-user functie, waardoor het ook mogelijk is om voor een groep vrienden een voorspelling op te vragen. Zo kunnen jullie dat perfecte restaurant kiezen voor de hele groep. Daarnaast worden er andere categorieën toegevoegd, zoals concerten of andere evenementen. Zo kan Pimmr jouw hele avond uit voorspellen! Bekijk anders ook eens wat Focus on Foodies over ons geschreven heeft.

Surprise Dining

Surprise dining is eigenlijk precies wat Pimmr doet; het juiste restaurant uitkiezen voor de groep. Het enige verschil hierbij is dat de groep het van te voren niet te weten krijgen, tenzij ze de hints zullen raden...

Werken bij Pimmr

Wil je werken in een jonge, informele en dynamische branche? In ons kantoor aan de zuidas in Amsterdam zijn we ook altijd in voor een potje tafelvoetbal, mariokart of tafeltennis. Daarnaast lunchen we altijd met z'n allen en organiseren we regelmatig leuke teamuitjes. 

Marketing en communicatie vacatures bij Pimmr

Bekijk hieronder de (online) marketing en/of communicatie vacatures bij Pimmr die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan hieronder vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe (online) marketing & communicatie vacatures bij Pimmr in Amsterdam!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Pimmr jouw rating
1 2 3 4 5