PerTazza

PerTazza is een Nederlands bedrijf dat de kwaliteit van de koffie op de Nederlandse kantorenmarkt voorgoed wil veranderen. Onze missie is om elke koffie minnende medewerker, klant en bezoeker te voorzien van een top kopje lungo, espresso of cappuccino.

PerTazza

PerTazza verzorgt alles voor echte, lekkere, authentiek Italiaanse koffie voor op uw kantoor. En u betaalt per kop koffie, eenvoudig en transparant. Dat is waar PerTazza voor staat.

Het concept van PerTazza is ook zeer geschikt voor showrooms, kapsalons, beautysalons en winkels.

Gegarandeerd de lekkerste koffie

De tijd van ingevroren koffiesiropen en koffie in poedervorm is voorbij. U en uw klanten verdienen de hoogste kwaliteit koffie. Omdat wij werken met de beste koffiemachines en met het exclusieve Italiaanse koffiemerk Buscaglione, bieden wij gegarandeerd de lekkerste koffie voor op uw kantoor.

Totaal ontzorgd worden

Wij bieden u niet alleen de lekkerste koffie voor op kantoor, maar wij ontzorgen u volledig. Wij verzorgen de koffiemachine, de koffiebonen, het onderhoud, de reinigingsmiddelen, de bezorging, de verzekering en het voorraadbeheer.

Met één druk op de knop is uw koffie, cappuccino en espresso gereed. En u betaalt een vooraf overeengekomen prijs per kop. Transparant, eenvoudig te budgetteren en geen onaangename verrassingen achteraf! We kunnen zelfs uw volledige koffiecorner inrichten zoals u dat wenst.

Nieuwe visie op kantoorkoffie

PerTazza doet het anders dan de meeste traditionele leveranciers die dozen koffie schuiven, geen aandacht hebben voor service en u apart laten betalen voor dure machines en schoonmaakmiddelen. U hoeft geen dure investering te doen in een kwalitatief goede koffiemachine: wij onderhouden de machines en bezorgen u kosteloos echte Italiaanse koffie op kantoor. En u betaalt per kopje, 'per tazza'.

 

14 jul 2015 1928 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef PerTazza jouw rating
1 2 3 4 5