Pelican House

Pelican House is een startup opgericht door Tom en Dorus, twee afgestudeerde studenten Industrieel Ontwerpen van de TU Delft. Wij bieden een high-end hoofdtelefoon via een leaseconstructie aan voor €5 per maand. Handig, want dat is inclusief jaarlijkse updates en reparatieservice. Slijtgevoelige onderdelen, zoals de paddings, klankkast en kabels zijn modulair ontworpen. Deze kunnen dus eenvoudig worden gerepareerd of vervangen.

Pelican House

We zijn enorm geïnspireerd door de circulaire economie. We willen demonstreren dat circulaire producten enorm concurrerend kunnen zijn! Met ons circulaire business model kunnen we tot 85% aan materialen en componenten besparen, evenals CO2.

Liefde voor muziek is liefde voor goed geluid

Als echte muziek liefhebbers luisteren wij overal muziek; thuis, op kantoor, op de fiets en in de trein. En daarom weten wij als geen ander dat er maar één manier is om muzien onderweg echt lekker te beleven; namelijk met een goede over-ear koptelefoon! Er kleeft maar één nadeel aan; zo'n pareltje is niet gratis, maar gewoon pleuris-duur.

Des te frustrerender is het om telkens weer koptelefoons weg te gooien, enkel vanwege en kabelbreuk o simpele beschadeging... Daarom biedt Pelican House een super koptelefoon aan - niet voor €250, maar voor €5 per maand! En gaat er iets stuk? Dan ontvang je binnen vier werkdagen een vervangend onderdeel, gratis! Dat is liefde voor muziek.

 

 

03 jul 2015 1104 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Pelican House jouw rating
1 2 3 4 5