Pearle

"Je leven lang goed zien", dát is de missie van Pearle. Deskundigheid, vakbekwaamheid en service stroomt door de aderen van onze medewerkers. Het zijn de drie pijlers waarop onze organisatie gebouwd is en die wij in onze keuzes keer op keer voorop stellen. Met als doel een leven lang goed zien voor iedereen.

Pearle

Over Pearle

Met ruim 750 winkels van de formules Pearle Opticiens (in Nederland en België), Eye Wish Opticiens en GrandOptical is GrandVision Benelux de absolute marktleider op het gebied van optiek. Doordat elke formule zich op een ander soort klant richt, weet GrandVision Benelux elke consument een passende zichtoplossing te bieden. GrandVision Benelux onderscheidt zich bovendien door haar vakmanschap en een hoge klanttevredenheid. Dit is wederom tot uiting gekomen door het winnen van de Beste Winkelketen in optiek voor zowel Pearle Opticiens Nederland als Pearle Opticiens België. GrandVision Benelux is onderdeel van de tweede optiekspeler in de wereld: GrandVision.

Wat maakt Pearle bijzonder?

Het grote enthousiasme van al onze experts maakt Pearle tot wat het is. Zij zijn het gezicht voor onze klanten en zorgen ervoor dat ze zich zowel nu als in de toekomst thuis voelen. Onze experts staan voor deskundigheid, betrouwbaarheid en goede service: drie belangrijke pijlers van de dienstverlening van Pearle Opticiens. Onze klanten krijgen bij elke Pearle opticien professioneel advies, een deskundige oogmeting en goede zorg voor de ogen.

Missie Pearle

De missie van Pearle is: “je leven lang goed zien. Pearle heeft door haar deskundigheid, service en brede assortiment voor iedereen een betaalbare zichtoplossing op maat.”

Deze deskundigheid stroomt door de aderen van onze medewerkers, samen met betrouwbaarheid en een goede service.

Onze visie op medewerkers

Medewerkers vormen bij Pearle Opticiens het meest waardevolle kapitaal. Daarom krijgen zij alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, individuele verantwoordelijkheid, vrijheid en teamwork. Pearle heeft forse groeiambities, een platte organisatiestructuur en een open cultuur. Daarnaast biedt Pearle een werkomgeving boordevol uitdagingen en mogelijkheden om te excelleren en door te groeien!

Geschiedenis van Pearle

De Nederlandse oorsprong van het bedrijf ligt bij Alfons Hamer die in 1959 de optiekketen Brilmij oprichtte. Hij zag dat er bij de klant behoefte bestond aan optiekwinkels die zich door service en productaanbod onderscheidden van de andere winkels. Dat zijn visie juist was bleek als snel uit de enorme groei die de Brilmij keten doormaakte. Service en binding met de klant waren volgens Hamer de belangrijkste kenmerken van succesvol ondernemerschap.

In Nederland ontketenden de Brilmij zaken een ware revolutie op de optiekmarkt. In de winkels van Brilmij hingen de monturen uitgestald op rekken, waardoor de klant zelf een montuur kon uitzoeken. De veranderingen die de Brilmij introduceerde gingen gepaard met grootscheepse reclamecampagnes over de unieke garantie en service van de optiekketen.

De Brilmij-keten werd in 1979 overgenomen door het Amerikaanse bedrijf Pearle dat hiermee zijn entree op de Europese markt maakte. Vanaf 1990 gaan alle Brilmij winkels verder onder de naam Pearle. Pearle Benelux heeft sindsdien een snelle groei doorgemaakt tot bijna 750 winkels in de Benelux. Pearle Benelux is onderdeel van GrandVision, de tweede optiekspeler wereldwijd; gevestigd in 40 landen met 4.300 winkels en 19.500 medewerkers.

Marketing en communicatie vacatures bij Pearle

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij Pearle? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij Pearle!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Pearle jouw rating
1 2 3 4 5